Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elkészítettem magamnak egy...

Elkészítettem magamnak egy edzéstervet, pihenők is megvannak?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy elkészítettem magamnak az edzéstervem,futás,hasedzés vegyesen,pihenőnapok is rendesen bevannak osztva!A baj az,hogy az egészséges étkezés nem megy,megkívánom a rendes kaját!Ma pl.Brassói,pepsit ittam vele,tegnap paprikás krumpli.Az lenne a kérdésem,hogy ettől függetlenül lehet-e sikeres az edzésem?
2020. máj. 4. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A barssóival mi a baj? A paprikás krumpli is belefér egyszer egyszer, nem fogsz belehalni.
2020. máj. 4. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az edzés lehet sikeres "clean eating" nélkül is, de ha már valamibe energiát fektetsz, nem jobb még étkezéssel is támogatni a fejlődést?

Legalábbis engem sokszor az motivál, hogy ha már edzek, egyek úgy, hogy az táplálja is testem, a fejlődést segítse.

Persze, olykor belefér, nem arról van szó, csak ne legyen ez az állandó.

Tehát izmot felszedni "hagyományos" kajával is lehet, de szálkásítani azért nem.

Amúgy edzés csak futásra és hasedzésre alapozva, jól értem? Szerintem a többi testrészedre is kellene edzened ha esztétikus kinézet a cél.

2020. máj. 5. 00:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Edzegetek más testrészre is,csak most,hogy a vírus van,nem tudok oda járni,ahova eddig is jártam!De köszi a válaszokat!
2020. máj. 5. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!