Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 36,5es bicepsz jó fél év...

36,5es bicepsz jó fél év edzés után?

Figyelt kérdés
80kg 184cm
2020. máj. 2. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ honnan indultál
2020. máj. 2. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek a kérdéseknek nem tudom mi értelmük van, nincs viszonyítási alapunk, mi alapján mondjuk,hogy jó?
2020. máj. 2. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit edzel? Hogy edzel? Honnan indultál?

Most ha én azt mondom, hogy fél év edzés után már 46os karom van az nem azt jelenri, hogy jobb vagyok mint te, csak más volt a kiindulási pontunk. Én már előtte is sokat sportoltam és újra kezdtem csak. Rólad ennyi adatból nehéz bármit is mondani.

2020. máj. 2. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés értékelhetetlen ilyen kevés információból.

-minimum egy kép normális beállásban normális fényeknél "hidegen" vagy edzés után

-illetve mekkora súlyokkal dolgozol

Így tudok/tudunk érdemi választ adni.

De ha csak önigazolást akarsz akkor ne fussunk felesleges köröket és írok neked egy olyat hogy:

Tök jó,csak így tovább!

2020. máj. 2. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Istencsászár király vagy, egy genetikai géniusz, leendő Mr olimpia
2020. máj. 4. 15:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem mister Olympia akarok lenni.

Hanem Men's Phisiques. Azok a csávók a példaképeim. Hiszen nagynak lenni könnyű, ha szteroidozol, meg iszod a fehérjét, meg ilyenek. De a Men's Phisiquesek egy esztétikus férfi formáját hozzák, és ami a legfontosabb: natúrban. Ahogy az Isten teremtett minket.

2020. máj. 5. 00:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Na csak hogy tiszta legyen a kép, a men phisics kategóriában azok a versenyzők többsége indul, aki kevés a testépítés kategóriába, fogpiszka a lába, kevés rajta az izom. De! Koxol 99.9 %a, ugyanúgy mint a testépítésben, csak picit kevesebbet, de ez sem mindenkinél igaz, szóval ennyit a természetességről.
2020. máj. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!