Heti 3X edzettem és így nézett ki: Hétfő: mell, hát Szerda: váll, láb Péntek: bicepsz, tricepsz Meg közbe hasaztam is. Azt olvastam hogy az első 5-6 hónapba jó így az edzés terv. Már féléve ezt csinálom, már ideje változtatni vagy nem muszály?
Ha váltanom kéne akkor hogy lenne jó a beosztás?
És persze annak is örülnék ha valaki elmagyarázná hogy mit mivel érdemes edzeni és mit mivel nem és hogy mért.
Az ilyenek hogy olvassam el a sárga kapszulát meg olvassak utánna könyvekbe,most ne...
Persze rá fogom szánni magam,meg amúgyis szeretek olvasni,de még nem sikerült beszerezni őket,gépen meg nem szeretek.
Két dolgot összekevertél a heti 3 teljes testes edzést ahol kell szünetet tartani a kettő között és a bontott edzést ahol nem kell mert minden nap másik csoportot edzel.
teljes testes: hétfő, szerda, péntek. Közben szüneteket tartasz illetve a hétvége is pihenő.
bontott: 1 nap: mell, hát 2 nap: váll, láb, has 3nap: bicepsz, tricepsz, 4: nap szünet. Kezdés elölről.
Te gyakorlatilag az edzések felét kihagytad. A féléves haladásodat 3 hónap alatt ellelhetett volna érni.
Hogyan tovább?
Válthatsz heti 3 napos teljes testes edzésre, vagy mehetsz tovább bontott edzésbe csak ne ilyen nagy lyukakkal köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!