A tegnapi edzésem nem ért semmit szerintetek?
Faszán levállaztam, és utána még beiktattam 3-3 tricepsz - bicepsz gyakorlatot szuperszettekben. Tehát mondhatni elég sok mindent csináltam tegnap.
Fél5-re végeztem az edzéssel. Megkajaltam utána, tanultam, pihentem stb...
Aztán úgy alakult az este hogy barátok hívtak egy bálba és sajnos elfogadtam a meghívást. Mivel a rövidital tudom hogy a lehető legszarabb választas.. Összesen 4 doboz sört ittam az egész este alatt. 3-kor értem haza, rögtön elaludtam és 10:30-kor felkeltem, nem tudtam visszaaludni, szóval csak 7 és fél órát aludtam (18 évesen ez nem a legjobb).
Izomépítés szempontjából kuka a tegnapi edzés a 4 sör és a viszonylag kevés alvás miatt?
Az edzésből regenerálódnod kell.Ezt te érzed majd,mikor elbattyogsz edzeni,hogy mi a helyzet.
Az elmélettel van gond.
Ugyanis ezt így nem lehet mérni.Hogy most ez kuka,vagy csak félig kuka.Mert az x edik bicepszizomrostod alkoholba pusztult el..
:-)
.
Nem kell aggódni,nem fogsz összezuhanni,ha ez volt a kérdés.Mintahogy attol sem,hogy "jaj,kihagytam a 6kajából 1 et,most mi lesz??" Semmi nem lesz.
Akkor kezdj aggódni,ha rendszeresen hétvégén sakálrészegre iszod magad,vagy egyfolytában elkezdesz hulladékot enni...
Itt hosszútávú dolgok érvényesülnek.Ez egy ilyen sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!