Mit gondoltok milyen az erőszintem?
Figyelt kérdés
16/F
Guggolás: 165kg
Fekvenyomás: 120kg
Felhúzás: 180kg
2020. ápr. 5. 23:39
11/35 A kérdező kommentje:
Ez elég baromság mivel az erőnek nem sok köze van ahhoz hogy hogy nézek ki.
2020. ápr. 6. 17:25
12/35 anonim válasza:
De, sok köze van. Lófing testtel nem láttam még embert 165kg-al guggolni.
13/35 A kérdező kommentje:
Istenem... https://www.youtube.com/watch?v=tsAemlp0aeghttps://www.youtu..
Tessék, lóf*z test, 60kilós ember és 160kilót guggol, az erőnek van köze a kinézethez, de abból még mindíg nem állapítod meg hogy igaz-e amit mondok.
2020. ápr. 6. 21:57
14/35 anonim válasza:
5# nagyon megaszondta. Jó egy elismert sportban a gyerek ami erőt igényel, mossuk össze a betonhurcigálással. Hihetetlen hogy ezek az emberek komolyan gondolják.
Erős vagy egyébként mindenképpen jó eredmények. Nem hiszem hogy lenne okod ilyet hazudni itt, nem sok értelme lenne.
16/35 anonim válasza:
Komolyan kokszmatyit linkeled be? A versenyeken lassan a nézők se naturalok... Akkor úgy mondom, naturalban lófing testtel nem lehet 165kg-al guggolni. De ezek szerint nem nézel ki sehogy, akkor jöhet a lófingtestű 165kg-os guggolás.
17/35 A kérdező kommentje:
De, szerintem 16 éves létemre brutálisan jól nézek ki haver, arról nem tehetek hogy nem bírod értelmezni amit írok.
2020. ápr. 7. 11:22
18/35 anonim válasza:
Akkor mutasd a brutál kinézetet
19/35 A kérdező kommentje:
Te meg tölts fel egy képet édesanyádról, benne vagy? :D
2020. ápr. 7. 12:18
20/35 A kérdező kommentje:
Egyébként csak gondoljatok bele, mégis mi értelme lenne nekem Anonymusként hazudni? Semmi értelme nem lenne, akinek van egy kis esze azt tudhatja hogy nem kamu.
2020. ápr. 7. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!