Mit gondoltok milyen az erőszintem?
Figyelt kérdés
16/F
Guggolás: 165kg
Fekvenyomás: 120kg
Felhúzás: 180kg
2020. ápr. 5. 23:39
2/35 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni hogy 80kiló vagyok.
2020. ápr. 5. 23:50
3/35 anonim válasza:
Király.
De a felhúzás kicsit el van maradva ezekhez képest.
4/35 anonim válasza:
Kemény vagy kisgyerek
Reggel 6-ra várlak egy kis fizikai munkára. Azzal kezdesz, hogy egy kerti filagóriát kiemelsz és arrébb viszed az 50m-re fekvő betonplaccra. Majd ezt követően maradt vagy 2 tucat 20-30 kilós betontömb, azzal el kell sétálnod a falu végébe Jóska bá-nak az udvarába letenni. Majd végül az 500 négyzetméternyi kertet fel kellene rotációzni, de rotakapát nem adunk hozzá, mert ha egy ekkora állat van segítségünkre nem fogjuk pazarolni az üzemanyagot.
5/35 anonim válasza:
16 évesen ha ez tényleg igaz(bár kétlem)akkor nagyon erős vagy én 18 vagyok 15 éves korom óta hei 4x kondizok és úgy tartok 100kg fekvenyomásnál, úgyhogy mondanám, hogy gratulálok, de szerintem kamu vagy és csak erőfitoktatás képpen írtad ki a kérdést
6/35 anonim válasza:
Otthon már nem hisznek neked úgyhogy ide jársz kamuzni? :D
7/35 A kérdező kommentje:
Nem kamu skacok, de ahogy látom vannak itt bajok rendesen xD
2020. ápr. 6. 11:21
8/35 anonim válasza:
Bizonyítsd. Bárki írhat bármit. Ha igaz mehetsz versenyre.
9/35 A kérdező kommentje:
Videót tegyek ki vagy mégis hogy bizonyítsam?
2020. ápr. 6. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!