Ha edzek (naturálon) akkor mennyi az elfogadható testsúly?
Figyelt kérdés
Tudom relatív a kérdés,de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre.Ha minden igaz,az izom,és a csontsűrűség is növekszik az edzés által,tehát nem gondolom,hogy muszáj lenne 70 kg-nak lennem,ha le akarok fogyni.Ha lemegyek mondjuk 90 kg-ra,az már elfogadható,hogy ne legyek túlsúlyos? jelenleg el vagyok hízva,168 cm és 125 kg...
38/f
2020. ápr. 4. 18:00
1/3 anonim válasza:
168cm-esen a 90kg még mindig egy nagyobb darab ember, de a 125-nél már sokkal kisebb. Én olyan 80kg körülit mondanék, amin látszik hogy izmos, nagyobb darab, de nem kövér, nem fedett nagyon.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 5. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!