Szerintetek ez a testsúly még elfogadható? Vagy fogyóznom kéne?
Szerintem tök jól nézel ki.
Húsi vagy,de az alakod megvan inkább arra figyelj hogy több ne menjen fel.
A melled amúgy is nagy és az az ami optikailag többletet mutat a testedből.
Akinek sok vagy az azėt írja mert a botsáskákhoz van hozzá szokva akiken semmi sincs ės azt hiszed fiúkát ölelgetsz.
F
Leginkább tanulj meg ízlésesen, alkathoz illően öltözni.. előnytelen és bazári ahogy kinézel,ne haragudj..
A súlyod lehet sok,de ha jól öltözöl, jól érzed magad,szép arcod van és jó kisugárzásod,akkor nem olyan lényeges. Van ilyen testalkatú ismerősöm,nagyon csinos tud lenni.
Ez a haskorfogat mar egeszsegugyi problemakkal jar. Es a ruhaban is latszik a logo has. Biztos van, akinek bejossz.
Bocs, csak a kerdesedre valaszoltam, nem bunko akartam lenni.
Igen, messziről látszik, hogy túlsúlyos vagy.
Viszont ha te boldog vagy és a párodnak is tetszel (sőt, mi több neki bejön ez) akkor nyugodtan maradj így.
Arra viszont tényleg ügyelj, hogy több ne menjen fel, mert lehet, hogy már most egészségügyi kockázata van a feleslegednek.
Egyébként valaki írta, hogy nem öltözöl alkatodhoz. Szerintem viszont elég dögös lett a második kép/összeállítás.
Egyébként más egészségügyi gondod nincs? Én jelenleg 53 kiló vagyok, és mikor tavaly felmentem 62-re nagyon gyakran fájt a lábam 5+ kilóméter után. És főleg emiatt fogytam le, elvégre nagyon szeretek túrázni és ott ez nagy hátrány :)
Szerintem nálad súlyosabbak és kevésbé súlyosok is öltöznek ennél ízléstelenebbül. Nyilván valakinek tetszel, valakinek nem, de ha te szereted magad, akkor minden más lényegtelen :)
(18/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!