Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Makacs vádli? Kinek mi jött...

Makacs vádli? Kinek mi jött be végül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valószínűleg sokakat érint. Elsősorban olyanok válaszát várom, akik szintén makacs vádli problémával küzdöttek, de végül még is sikerült "kigyúrniuk". A kérdésem, hogy kinek milyen edzés módszer/gyakorlat stb. hozta meg az eredményt?

2020. márc. 22. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Vinyó, vádliba
2020. márc. 22. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
El kell hagyni a lendületet vádlizásnál, illetve rá kell menni a guggolásra, nagy súllyal. Guggolásnál kegyetlen sokat kap a vádli is.
2020. márc. 22. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismétlésszámokat próbáld variálni. Vádli nagy arányban vörös izomrost, azaz jobban fog reagálni hosszabb ideig tartó terhelésre, akár 1-1,5 perces sorozatokra.
2020. márc. 22. 23:19
 4/7 anonim válasza:
100%
masszazs nagyon bevallt , majd utanna edzés valtakozo sulyal ill. guggolas nagy sulyal
2020. márc. 23. 08:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Megfogadom a tanácsokat, a masszírozást is. A vádlim mindig nagyon merev még 1-2 bemelegítő sorozat és kis dinamikus nyújtás után is. A masszírozás szerintem jó ötlet.
2020. márc. 23. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Árokírral kenegesd
2020. márc. 26. 06:39
 7/7 anonim válasza:
100%
Nekem akkor kezdett el szebb vádlim lenni, amikor elkezdtem focizni. Ott ugye sokat kell futni ami nagyon jó a vádlinak+ha kapura lőssz egyre többet erősödni fog a combod is. De ezt ne fogadd meg ha nem szereted a focit, akkor ne eröltesd. Csak azért írtam hátha szereted. Akkikel én focizok azoknak elég szép vádlijuk van.
2020. márc. 27. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!