Makacs vádli? Kinek mi jött be végül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valószínűleg sokakat érint. Elsősorban olyanok válaszát várom, akik szintén makacs vádli problémával küzdöttek, de végül még is sikerült "kigyúrniuk". A kérdésem, hogy kinek milyen edzés módszer/gyakorlat stb. hozta meg az eredményt?2020. márc. 22. 15:49
2/7 anonim válasza:
El kell hagyni a lendületet vádlizásnál, illetve rá kell menni a guggolásra, nagy súllyal. Guggolásnál kegyetlen sokat kap a vádli is.
3/7 anonim válasza:
Ismétlésszámokat próbáld variálni. Vádli nagy arányban vörös izomrost, azaz jobban fog reagálni hosszabb ideig tartó terhelésre, akár 1-1,5 perces sorozatokra.
4/7 anonim válasza:
masszazs nagyon bevallt , majd utanna edzés valtakozo sulyal ill. guggolas nagy sulyal
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Megfogadom a tanácsokat, a masszírozást is. A vádlim mindig nagyon merev még 1-2 bemelegítő sorozat és kis dinamikus nyújtás után is. A masszírozás szerintem jó ötlet.
2020. márc. 23. 13:33
7/7 anonim válasza:
Nekem akkor kezdett el szebb vádlim lenni, amikor elkezdtem focizni. Ott ugye sokat kell futni ami nagyon jó a vádlinak+ha kapura lőssz egyre többet erősödni fog a combod is. De ezt ne fogadd meg ha nem szereted a focit, akkor ne eröltesd. Csak azért írtam hátha szereted. Akkikel én focizok azoknak elég szép vádlijuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!