Rémisztően vékonyak a lábaim, főleg a vádlim és a bokám zavar nagyon. Lehet tenni valamit?
Tehát mint írtam, nagyon vékonyak a lábaim. Szeretnék testépítésbe kezdeni, de nagyon félek, hogy a lábaim nem fogják tudni követni a felsőtestem és ezáltal nagyon hülyén néznék ki. :/ Azt szeretném kérdezni, hogy kitartással van-e esély arra hogy ezekből a lábakból valami normális kinézetű lábakat össze lehessen hozni? :/ Kérlek titeket hogy aki fikázni akár, az ne tegye, mert már 12-13eves korom óta nagyon rosszul érzem magam miatta és tényleg szeretnék változtatni :/ előre is köszönöm a válaszokat!
Kép a lábaimról: [link]
Nincs ezzel semmi gond, tök szexi vagy!
Béla
Első köszi :/de úgy hallottam hogy ez nagyon genetika függő elsősorban :/
Béla neked is köszönöm, de női szemmel nézve ez egyáltalán nem szexi és ha zavar sehogy se lesz számomra se az. Legalábbis ebben a formaban.
Dehogy genetika függő, a miosztatin-receptoraid függenek a genetikádtól és ezen ráérsz aggódni ha versenyszerű testépítő vagy erőemelő leszel.
Ahhoz hogy ne legyenek pálcika lábaid edzés és kaja kell.
Hát az izomzatodon persze lehet.
De a bokád vastagságát a csontozat határozza meg, hogy az mennyire vastagodhat az edzéstől, na azt nem tudom.
Sexy lábak. Belém törölhetnéd őket.
56/f
Szerintem abszolút nincsenek rossz lábaid, jó formája van, ne akarj vastag bokát, nem szexi az.
Edz combra, vádlira, izmos legyen, ha az megvan, teljesen mindegy hogy vastag vagy vékony a lábad.
40n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!