Miért zavar másokat, ha az ember nem akar nagydarab lenni?
Mert a testépítő közösségben jobbról-balról mindenki azt hallja, hogy nagyobb=jobb.
Ne is foglalkozz ilyenekkel.
Mert a magyarok fikáznak mindenkit aki nem kétajtós szekrény meg duzzad ki a böllér hasa...
Szerencsére már elindult a vonal a vékonyabb forma felé, lásd men's physique. Nagyon helyes és remélem folytatódik is ez a tendencia.
Nem kell egy férfinak nagydarabnak lennie.
Sportos és egészséges legyen az ember az a lényeg!
Biztos pici a fütyije azért mondott ilyet :^)
Lehet az erőszintedre célzott :D
Illetve nem mindegy milyen az izomzatod.
Az összkép számít lényegében.
Senkinek nem kell 110kg+nak lenni testépítő versenyen se azok nyernek törvényszerűen akik a legnehezebbek.
Ez egy jó mondás: a testépítés az illúziók sportja.
Akik a nagydarabságot hajszolják azok tele vannak komplexusokkal.Nem általánosítók de viszonylag sűrű...
Keresletet kellett teremteni, ez egy hosszú folyamat. Arnolddal kezdődött, aki az önéletrajzában írt a brutális apjáról, titokban edzett a pincében, de már 17 évesen olyan izomzata volt a kokszolástól, hogy az apja nem mert kezet emelni rá. Úgyan így Mike Tyson is egy anyámasszony katonája volt, de amikor a kiskutyáját molesztálta a helyi banda, kiütötte mind a hármat, és hamar híres ütő lett, az Isten keze, hogy világhírű boxoló lett, és nem bűnöző.
Besértődtél, mert míg a haverod teljesítette azt, amit a média sugal, te viszont nem teljesítetted. Míg ő tökéletesnek érzi magát, mert elérte a média által sugalt képet, te viszont kétségbe esetten keresed a megsértett egod vígaszát. Itt az a probléma, hogy a haverod tökéletesnek érzi magát, holott lehet pár ütésből a taknyával mosná fel a padlót.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Utolsó: Mindig mondom hogy az vagyok... nekem nem is az a cél hogy 120kg-al nyomjak fekve hisz mondtam küzdősporthoz nekem, nem kell ennél több, csak piszkálta az orromat hogy "6 év alatt ennyit értem el" pedig suliban sem volt étrendem, 55kg-al mentem 9.-be, most meg vagyok ugye 71-73. Nekem tökéletes, csak kiváncsi voltam mások hogy gondolják ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!