Egy testépítő életmódot folytató embernek melyik alkohol fajta a legkevésbé károsabb?
Szombaton lesz a legjobb barátom születésnapja. Előre tudom hogy ez egy ivós buli lesz. Nem akarom leinni magam a sárga földig viszont egyet kettőt koccintuk vele. Egyszeri alkalom, én sem akarok kimaradni a jóból. Ilyenkor a röviditalok vagy a sör, netán bor az, ami "jobb"? Ezt úgy értem hogy a többihez képest kevésbé káros az Izom építés szempontjából.
Továbbá még kérdés : ha egy monster lecsúszna az este folyamán az belefér e még?
Köszönöm a normális válaszokat. Aki normális stílusban nem hajlandó írni és elkezd fikázni hogy egy kondisnak sose szabad innia, az inkább ne is írjon, mert nem vagyok rá kíváncsi
Napi 3 dl bor belefér. Azt mondják egészségnek jó, és ez így is van!
Jómagyar pálinkából néha mehet, pl hétvégente egy kevés, legalább kicsit átfertőtleníted a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!