Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy testépítő életmódot...

Egy testépítő életmódot folytató embernek melyik alkohol fajta a legkevésbé károsabb?

Figyelt kérdés

Szombaton lesz a legjobb barátom születésnapja. Előre tudom hogy ez egy ivós buli lesz. Nem akarom leinni magam a sárga földig viszont egyet kettőt koccintuk vele. Egyszeri alkalom, én sem akarok kimaradni a jóból. Ilyenkor a röviditalok vagy a sör, netán bor az, ami "jobb"? Ezt úgy értem hogy a többihez képest kevésbé káros az Izom építés szempontjából.

Továbbá még kérdés : ha egy monster lecsúszna az este folyamán az belefér e még?

Köszönöm a normális válaszokat. Aki normális stílusban nem hajlandó írni és elkezd fikázni hogy egy kondisnak sose szabad innia, az inkább ne is írjon, mert nem vagyok rá kíváncsi

2020. márc. 5. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

Napi 3 dl bor belefér. Azt mondják egészségnek jó, és ez így is van!

Jómagyar pálinkából néha mehet, pl hétvégente egy kevés, legalább kicsit átfertőtleníted a szervezeted.

2020. márc. 5. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vallom, hogy amennyiben nem vagy verenyző, aki versenyekre készül, és az éelte a sport, hanem csak egy hobbi sportoló vagy, akármennyire is veszed komolyan a sportot, néha néha belefér egy kis csapongás, kis alkohollal töltött este, vagy egye kihagyott étkezés. Szignifikáns változás nem lesz izomzatban, révén, hogy nem minden nap csinálod, hanem egy fél évben 1x. De ha már ott vagy, akkor élvezd. Élvezd a bulit, a társoságot, az életet.
2020. márc. 5. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Száraz borok a legkevésbé ártalmasak. Nemcsak a testépítőknek, úgy általában is.
2020. márc. 5. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amit mértékkel fogyaszt.
2020. márc. 5. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!