Nagyon komolyan vesszük a súlyzós edzéseket. (lentebb leirom) De alkohol?
Szoval.
Edzünk már egy ideje (én 10kilóval vagytok több mint akkor) nekem ez is volt a cél
Szépen izomcsoportonkent,nagysúlyokkal (amivel meg szabalyosan megy)
Heti 5x masfelorat. Kb
Ezt azert irtam le hogy lássatok a komolysagot es ehhez tudjatok viszonyitani
Igen kaja meg feherje ch bevitel megvan minden
A kerdesem viszont az hogy
Az normalis dolog hogy valaki leedz kokemenyen egy hetet majd hetvegen elmegy bulizni es csatt reszegre issza magat?
Es ez kb minden heten
Ha nem is csatt minden hét de van alkohol bevitel.
(Nem feherbor es ilyenek) a rövdi italok nem kis mennyisegbe,keverve.
Szoval hogy,ez mennyire hat az izmaira? Mert amugy fejlődget csak én megis furcsalom
Mert azt nyilván tudom,hogy alkohol-izomfejlődés meg fehérjere hogy hat
Utana olvastam már
De megis,heti 1x viszont az szinte-szinte rendszeres és erős.
Nem vagyunk profik,versenyzők
De szerintem heti 5 súlyzós edzés (amit komolyan csinalnak) az nem csak “lejar parszor”
Nem csak mi.Akarki
Az ilyeneknek mondom.Gyere es csinald vegig az edzesunk.
Kezd el tuzz ki valamit celul es csinald meg
Gyere tegyel magadra 10kilo izmot ! Ha megtetted
Minden szavad meghallgatom
Nem tudom,hogy a kérdésemben (amihez sokat nem jarultal hozza igy nem ertem mit keresel itt))
Hol irtam azt hogy mi mekkora sport emberek vagyunk.
Leirtam az edzesunkez hogy az ilyen emberek mint ti nagy sportolok.Mert gondolom neked rengeteg eredmenyed van.
Ne egybol azzal kezdjetek hogy gondolod az az edzes is olyan amilyen.
Miutan te kedves sportember (aki meg egy kerdeshez sem tudott erdemleges valaszt adni nekem kisembernek:( ) lekezelo valaszt adtal igy gondoltam leirom mi a helyzet:) Sajnalom nem erted el a minden szot.
Tovabbi sok sikert az edzesbe.Remelem idovel megjon a belso beked is melle es nem egybol a rosszindulatu gondolatokat irod le mikor majd kerdessel fordulnak akar hozzad.
Az edzes munkad remelem pozitivabb,de biztosan! Es nem voltal eleg figyelmes:( nem en bulizok minden heten.
Ne feledd majd a tovabbiakban az agy-izom kapcsolatot.Figyelem kell hozza
Ezt a 22eves meg a kicsirigo is nyugodtan atgondolhatja.
Köszi a segitseget tenyleg profik vagytok
Ebben a legviccesebb, hogy én csak a másik kommentelőnek írtam, hogy ne használja a sportember kifejezést.
Azaz úgymond neki címeztem a legelső kommentemet.
Szóval utána te vetted magadra az egészet...
Az meg szerintem egyátalán nem sértő ha valaki leírja hogy nem lehet erre "sportember" szót használni. Főleg hogy nem neked írtam.
Miután magadra vetted te kezdted el osztani az észt, hogy majd csak akkor itélkezzünk ha 10kg izmot felraktunk és te kezdtél el elrettentésnek írni hogy próbáljuk ki a te edzésedet ezzel arra utalva, hogy igazán keményen csinálod.
Szóval még most sem értem mi a bajod. Te generáltad a drámát, ami az én részemről most sincsen, csak youtube videók nézése közben random kérdésekre válaszolgatok most :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!