Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "Kiégtem" asszem a makro es...

"Kiégtem" asszem a makro es kaloriaszamlalas miatt. Hogy segitsek magamon?

Figyelt kérdés
Tomegeleskor folyamatosan szamlalgattam, hogy mennyit kell meg ennem, hogy elerjem a napi celt. Mindent. Jo, nem a grammra pontosan szamolast, csak legyek kozel az ertekekhez. Aztan elkezdtem a szalkasitast. Most mar vagy 3.hete $z@rok az egeszre, a tokom (ami nincs is) kivan ezzel az egesz makrozgatassal. Nem erdekel az sem, ha egyik nap csak egy ebedet eszem, masik nap pedig megeszem a napi szintet... A vicc, hogy edzem mellette, izombol is joval tobbet fogok vesziteni, netan teljesen "osszeesek" (nem elajulast ertem ezalatt), de igy sem erdekel. Ossze-vissza eszem. Mit javasoltok, hogy alljak vissza?
2020. febr. 26. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Ha komoly az elhatározásod, komolyan veszed, ha nem, nem. Mi mást mondhatnánk? Felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz.
2020. febr. 26. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Készülsz valamilyen versenyre vagy csak úgy? Ha az első akkor a cél lebegjen a szemed előtt, ha az utóbbi akkor engedd el, teljesen felesleges. Annyit fektess bele amennyi élvezettel tölt el.
2020. febr. 26. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell számolgatni csak egyel napi 4-5 alkalommal egészséges ételeket és normál adagokat, ennyi. Meg persze mozgás heti minimum 3 alkalommal. Ha ezeket betartod mar lesz egy jo formád. Kalóriakat csak akkor kell számolgatni ha brutal jo testet akarsz kocka hassal meg stb. akkor muszáj számolgatni.
2020. febr. 27. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amator szinten sosem ertettem ezt a makrozgatast meg kaloria szamolgatast. Van kb. 6-8 szenhidrat, 5-6 feherje meg 4-5 zsirforras aminek 3 boltlatogatas utan tudod fejbol a tartalmat. Utana mar ranezesre ossze lehet rakni egy +-5% turesen beluli etrendet. Nem egy matek projekt.
2020. febr. 28. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Versenyzőként eleinte számoltam mértem mindent, aztán rájöttem hogy nincs értelme, ha ismered a tested, a tükör megmutatja hogy jó e a kajád. Amúgy meg kox nélkül úgyse tudsz kockás has mellé kerek telt izmokat építeni, megtartani, ez az igazság
2020. febr. 28. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!