Milyen gyakorlatokat végeztek saját testsúlyos edzésnél?
nekem 2 kb
youtube thenx kb mindent kimerit, kell egy 1,5meteres huzodkodo
es ketto 1,5meteres rud kb 1 meter magasan es majndme mindened megvan ami a calisthenicshez kell
Felosztás nélkül: fekvőtámaszok (mellkasra, tricepszre, vállra), guggolások (sima, egylábas), húzódkodások, plankek (sima, oldalsó), hasprések/lábemelések.
Amit otthon nem tudok megoldani: vádli (ahhoz kb. a nyakamba kéne ültetni valakit), evezések.
Mindennel együtt másfél óra alatt végezni szoktam.
Fekvőtámasz, húzódzkodás, guggolás, tolódzkodás, lábemelés, szerintem ezek az alap gyakolatok.
Plusz emellé még híd variációi a hátra, bicepszhez használok különböző ellenállású gumiszalagokat (tudom ez már így nem tiszta calisthenics, de a bicepszet én nem tudom normálisan leedzeni saját testsúllyal), plank, igazából változó, 3-4 havonta variálom, én megunom, ha sokáig folyton ugyanazt csinálom.
Egy edzés kb. fél óra, de az intenzív. Ezt hetente 3-4 alkalommal. Nincs többre időm, de egyébként elég is. Szerintem totál felesleges két óráig szenveszteni magad, nem hiszem, hogy az utolsó fél óra bármit is hozzáad még.
Én körübelül fél órát szoktam edzeni, egy héten 5-6 alkalommal. Hasat heti 4x szoktam edzeni. Az a problémám, hogy otthonra húzodzkodót/tolóckodót nem tudok
beszerezni(és sehol sincs lehetőségem gyakorolni, mert nincs olyan eszközöm/sw pálya). Lábat kb. 10 perc alatt letudom (egyszerűen unom a lábnapot és hamar lefáraszt). Igazából külön hát napot szoktam tartani, amit egész jól meg tudok edzeni, ezért tettem külön napba. Bicepsz,tricepsz,váll(vasárnap,szerda) - hát(hétfő,csütörtök) - láb(kedd,péntek).
Esetleg gyakorlatokat tudnátok mondani még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!