Fogyásnak mennyi idő után van eredménye?
Bocs a buta címért, inkább kifejtem. Szülés után felszedtem 20 kilót, aztán szoptatás befejezése után elkezdtem edzeni (nálam a szoptatás után nem olvadtak le a kilók, mint másnál). Diétázom, kétnaponta 1 óra elliptikus trénerezem, kis súlyzós edzés. Okosóra szerint ez olyan 800 kalória körül van.
A kérdésem, hogy mennyi idő után van ennek eredmény? Csak mert 2 hete kb. semmi fogyás. Okos mérleg szerint a zsír és izom tömeg is nőtt, ezzel a tömeg is.
20 kilótól szeretnék megszabadulni.
Étrendi tippeket és edzés formákat is szívesen fogadok (otthon tudok csak edzeni).
Számold ki, hogy pontosan mennyi kalóriát viszel be, és mennyit fogyasztasz.
Segítségedre lehet:
Beállítod a paramétereket, és kiszamolja neked mennyit lenne jó bevinned max.
Az edzés megy legyen intenzív. Nem kell megfulladnod, de izzadj meg rendesen.
7000 kalória egy kg zsír. A szintentartáshoz mondjuk kell 1600 kalória, tehát napi 6-700 kalóriadeficittel heti 1kg-nak le kellene mennie.
Ebbe persze beleszólhatnak a hormonok és a pajzsmirigy is.
Köszönöm a válaszokat!
Az átlag bevitel 1400-1500 kalória, figyelve a finomított élelmiszerek minimalizálására (nincs kenyér, csoki, meg ilyenek).
Edzés előtt megy egy adag L-Karnitin is, hogy segítse a fogyást.
A kérdésem arra irányul, hogy pl. elkezdesz edzeni és figyelsz a diétára, akkor azonnal elkezdődik a fogyás? Vagy van egy felfelé ívelő pálya, ahogy gyorsul az anyagcsere, úgy nő a fogyás is?
Lehet, hogy kellene egy teljes vérkép, hátha a pajzsmirigy hormon szintje miatt ilyen baromi lassú a fogyás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!