Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 180cm 69 kilósan lehetek...

180cm 69 kilósan lehetek profi harcos? Nem megy a tömegelés elegem lett áttérek a harcra!

Figyelt kérdés

Úgy képzeljétek el, hogy a világ össze kajája nem elég... Annnyit eszek, hogy életetekben nem láttatok annyi kaját és nem mozdul el a mérleg...

Tömegnövelőket is iszok, ilyen 1000 kalóriásakat.

A tököm tele lett az egésszel. Hiába mondjátok ezt a nem eszel eleget dumát, nem hiszek nektek, és itt most lepontozni sem tudtok ! Az égiek ilyen szr genetikát adtak, ennyi az egész.

A tervem el kezdenék boxolni, mellette földharc esetleg, plusz valami késharc stílus.

Mit gondoltok ezekkel a paraméterekkel lehehetk ütőképes?

2020. febr. 16. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

nem, 100 felett, az igaz

de az edzéseken kívül teljesen 0 a napi mozgásom, a munkákból kifolyólag egész nap a gép előtt ülök

van ismerősöm aki fizikai meló és edzés mellett kb ugyanolyan súly mellett ezalatt a mennyiség alatt tömegel és hízik

mondom, nem vagy egyedül, én sem élvezem hogy ennyi kaját kell lenyomnom, de ez van

2020. febr. 17. 14:07
 12/17 A kérdező kommentje:

100 felett mégis mennyi kcal kéne neked?? Na látod erről van szó az az 5500 pi. csafust nekem 4500al (teszt fázisban) sem ment 70 felé

Én nekem is 0 a napi mozgásom edzésen kívül...

Nem kell mindig a nem eszel eleget dumát puffogtatni. ...

2020. febr. 17. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:

érdekes

feltételezzük hogy igazat mondasz és tényleg próbáltál ennyit enni hosszú távon

orvosnál voltál? simán lehet hogy van valami emésztési problémád vagy tudomisén ami miatt nem szívódik fel rendesen a táplálék

(amúgy hozzátenném hogy nem tűnik soknak ekkora súlyhoz, de ha csak annyit ennék amennyi jól esik, 3.5k fölé nem mennék. szóval azért én is rendesen megszenvedek vele)

2020. febr. 17. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Leírom én is még egyszer... Nem a kalória mennyiség számít. Az emberek az a baj, hogy nem hiszik el, hogy a világ nem ilyen beteg módon működik, hogy neked nézned, számolgatnod kell a kalóriát és az alapján áll be egy súlyod, hanem ennél sokkal egyszerűbben. Ha viszonylag normális ételeket eszünk, nem tudunk egyszerűen annyira túlenni, hogy jelentősen hízzunk, sőt én azt figyeltem meg, hogy az, hogy te rákoncentrálsz se ér sokat, ha csak nem vagy valami speciális eset, pld. kell 3000 kcal, akkor ha éheztetni akarod magad, is megfogsz enni 2000 felett, ha meg tömöd magad se fogsz 4000-ig eljutni, normálisabb ételekből, általában a komolyabb gyúrosok azért ilyeneket nyomnak.

Ezután következik, hogy a szénhidrát, hitünk ellenére, nem igazán alakul át zsírrá. Mivel az nem zsír, így a szervezetnek kell lebontani a glükózt és átalakítani zsírrá, de ez elég energiaigényes, így nem nagyon alkalmazza a szervezetünk. Ha valaki nem hiszi, és csuklóból lepontozna, egyszer próbálja ki, hogy nem eszik semmi nem természetes zsírt, csak mondjuk zöldségeket, gabonákat, és cukrot, de ebből amennyit tud. Semmit se fog hízni. Szóval nem tudom kérdező, hogy mit akarsz. Ha izomból akarsz nőni, akkor az nem megy sokkal gyorsabban, és befolyásolja az edzésed intenzitása, minősége, hatékonysága, valamint az alvásod, étkezésed is ugyanezen paraméterei. Ha mindent jól csinálsz, akkor is örülhetsz ha 7kg feljön egy év alatt, de ha nem csinálsz mindent jól 4 kg-nak is örülhetsz, ez a növekedés nincs meg? Ebben az esetben is nézz szét más a dolgok terén is, ne csak az étkezésre fogd. Ha zsírban hízni akarsz, akkor meg egyél rossz kajákból sokat, akkor fogsz, csak nem tudom ennek mi az értelme. Főzd meg jó sok olivaolajba pld. a rizst, aztán cukrozd meg. Egyél sok fagyit, és fritőzben sült krumplit. Az izomnövekedés nem lesz gyorsabb attól, hogy te sokat eszel, mert az ember a leglassabban növekedő emlősállat konkrétan. Hiába eszel sok fehérjét, a növekedésed determinálva van más faktorok által, tehát a plusz kalóriát, a ch-t és fehérjét csak feleslegesen feldolgozza a szervezeted, kiizzadod, kisz**rod stb. Ettől nem növelhető a növekedés.

2020. febr. 18. 09:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Az 5500 kcal is normális egyébként, 73%-os. Az a baj, hogy mindig jön ez a "sz*r a genetikám szöveg". Nekem van ismerősöm, aki kisebb nálad, 88 kg, viszont 6000 kcal-t eszik. Igaz, valszeg többet mozog, izmosabb is lehet talán, mivel 171 cm és igen szálkás. De akkor kb. nem reális az 5500 kcal? És ha már vagy egy elég komoly szinten, mert gondolom nem 2 méter vagy, és nem túl zsíros, úgy meg a 100 kg az elég jó mindenképp, akkor neked se fog havonta érezhetően növekedni a súlyod. Ilyen szinten az edzés intenzitást is növelni kell, változtatni rajta, minőségileg szintet lépni, ahogy a kajálásban, életmódban is, és 1 éve intervallumban nézni, hogy az a 2-3 kg mondjuk, feljön-e?
2020. febr. 18. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#14-15 azert atlatja realisan a temat. Roviden, nem szabad elveszni a reszletekben, a kaloria az utolso amit szamolgatni "kell". Onnantol kezdve hogy amator, hobbi sportrol beszelunk, ha mar eljutott az illeto odaig, hogy egyszeruen nem megy 70kg fole egy atlagis testmagassaggal, biztos hogy nem a kaloriabevitel a problema. En az edzes intenzitasaban es minosegeben keresnem az elso hibat, a masodikat a napi illetve hetirendben (amibe a pihenes es edzesterv is beletartozik).
2020. febr. 18. 10:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
inkább pszichiáterre volna szükséged
2020. febr. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!