Az baj lenne, ha időmegtakarítás végett súlyzós edzés utánra beraknák egy kardió edzést, vagy inkább menjen külön nap?
Én nem ajánlanám.Az edzésed intenzitásától,hosszától függően nő a kortizolszinted.Ezért nem ajánlott órák hosszákig egyfolytában edzeni.
Legjobb,ha max 1,1,30 perc alatt lemegy az edzésed.Vannak ,akik még ezt is sokallják,és 45percre teszik.
Ha ezt még megfejeled egy intenziv cardióval..
Tudom,hogy ez időmegtakarítás lenne,de legjobb,ha külön veszed.
Én a cardiot mindig pihenőnapokon,reggel végeztem,heti 2alkalommal.Persze ez nekem bevált,és elég is volt az alkatomhoz,edzettségi szintemhez mérve.Ma már nem cardiozok,mert nincs rá szükségem.
Állóképességet nem tömegnövelés közben növelünk.
"Egészségügyi" aerob edzésnek mehet egy könnyed 40 perces tekerés.Ha máshogy nem jön ki akkor edzés után.
De inkább jobb lenne külön nap vagy edzésnapon reggelente.
Az ugrálókötelezést nem tudom hova tenni hiszen állóképesség növelésre nem a legelterjedtebb módszer.
De miért is ne...jobb mintha a kanapén üldögélnél.
Hajrá.
Miért nem lehetne tömegelés közben álllóképességet növelni?Keményen kell kardiózni,mint egy igazi harcos.
Mi a baj az ugrókötéllel?Bokszolók,kosarasok meg egy csomó portban használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!