Hogyan érné meg edzeni az én esetemben?
Üdv mindenkinek, problémába keveredtem.
Heti egyszer thai-boxolok, de szeretnék izmosodni is.
Konkrétan van egy konditerem az iskolám mellett, régen jártam is csak volt 2 hátműtétem és volt egy nagy kihagyás. Na most érettségi évében vagyok és nem sok időm van (2 nap egy héten kondira plusz ugye a box). Milyen edzéstervet ajánlanátok, vagy egyáltalán hogyan érné meg? Célom hogy erősödjek és hogy jobban nézzek ki. 19/F
Én anno kilőttem a közösségi médiát, csak tanultam és edzettem februártól :D
Heti 3-4 nap belefér még szerintem. Mindig este mentem, addig tanultam, utána aludtam, jól jöttem ki belőle.
Thai box mellett heti min 2 max 3 plusz napot tudnék mondani. A küzdősportok kicsit kardió mozgások, ezért max +heti 1 aerob mozgást edzés végén, de minden edzésen sztem nem fog kelleni, attól függ mennyire vagy zsírosodó.
Ha minden jól megy szálkásodni is fogsz a küzdősport miatt főleg, így akár kisebb vagy elhanyagoltabb izomcsoportokra is irányítanám a figyelmet, pl hát (legalább nem kapsz sérvet, egyik barátom egy fejfelé rúgásnál bekapta), tricepsz, váll, csuklya, alkar. Bicepsz meg mellett csak úgy szintentartás, meg ha úgy van tricepszet is, de pl nálam az a nehezebb csoport, azért mondtam. :) Alapvetően a thai erőnléti edzések is rádobnak majd, te fogod tudni, hogy mire érdemes még gyúrnod pluszban.
Lehet hogy teljes test edzést is csinálhatsz, ha kevés időd van, az akár jobb is lehet neked.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!