Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan januári lelkes, aki...

Van olyan januári lelkes, aki még mindig jár edzeni?

Figyelt kérdés

Egyrészt szól azokhoz a kérdés, akik már jó ideje járnak terembe, hogy ti a januári lelkesek közül láttok még arcokat terembe járni, olyant, aki nem adta fel?

Illetve az újakhoz is szólnék, hogy aki januárban kezdte, te jársz még edzeni ,vagy szünetet tartasz?

2020. febr. 5. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Hozzank jottek nehanyan edzeni, de sehol senki... :D Sztem egy honap utan szunetet tartani eleg hulyeseg, mert ugyis az lesz a vege, hogy nem megy tobbet az ember. Egyebkent a konditermi edzes helyett probald ki esetleg a crosafitet. Eleg motivalo egy edzes. En is azt csinalom ket gyerek mellett mar evek ota. Meg is van az eredmenye ea mindig egyre jobb akarok lenni. Jobb idok, gyorsasag, jobb techbika, stb... :)
2020. febr. 5. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk még megvannak... este is tele van még a terem.
2020. febr. 5. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kitartanak , aztan szokott jonni egy ujabb domping marcius aprilis kornyeken akik raeszmelnek , hogy itt a joido kikene nezni valahogy , 3 hetig jarnak aztan eltunnek . Nyaron meg szokas szerint kihal a terem , aki eddig jart mar az se , multkor elkaptam egy beszelgetest az oltozben , csavo mondta , a haverjanak , hogy most ne kokszoljon hanem nyaron inkbb egyutt , mondta a csavo , hogy ah en most szurom mert nyaron biztos nem fogok jarni , mert meleg van es izzadok is . :)
2020. febr. 6. 03:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb a felük már elkopott. Általában hétfőn és pénteken látok úgy több idegen arcot, de olyankor amúhy is tömeg van. Kedden és csütörtökön viszont csak a törzstagok.
2020. febr. 6. 06:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Roskadásig teli van a konditerem nálunk még mindig. Én nem is értem micsoda management és promóciós törekvések kellettek ehhez...
2020. febr. 6. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én új januári vagyok, még mindig járok. Nyárig fogok is mindenképp. :D Nálunk decemberben nyílt egy terem, általában tele van.
2020. febr. 6. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy csak nyárig jársz? :D

Ha nyáron abbahagyod, akkor kár volt elkezdened az egészet haver. 2 hónap és ugyan olyan leszel mint amilyen voltál...

2020. febr. 6. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, kb már 24 éve
2020. febr. 17. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!