Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha szigoru dietan vagyok es...

Ha szigoru dietan vagyok es sulyzos edzes utan muszaj szenhidrat a feherje turmixal?

Figyelt kérdés
Nem eleg csak a feherje? Vagy egyek meg 1-2 szelet puffasztott rizs szeletet?
2020. febr. 7. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Mindig kell a szenhidrat, reggel is amikor felkelsz, edzes elott is es utan is, sot este is mehet.

Csak inkabb zsirbevitelre kell vigyazni meg jo, teljes erteku szenhidratbol jojjon minel tobb.

2020. febr. 7. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
26%

Az első hülyeséget írt, nem kötelező, pláne nem reggel..

Ha nagyon szigorú, és vagy ketogén diétán vagy, kihagyhatod, amennyiben a napi összbevitel rendben van. HA nem ketózol, akkor csippents le a nap pár (vagy 1 nagy) étkezésének ch beviteléből, és rakd bele az edzés utána turmixba attól függően, hogy mekkora vagy. Én 30grammnál többet nem hiszem ,hogy használnék, az már (több, mint) elegendő inzulin választ generál.

2020. febr. 7. 16:24
 3/4 anonim válasza:
100%
A második válaszadónak nincs igaza. Attól még, hogy valaki diétázik még nem süllyedhet le odáig, hogy egészségtelenül éljen. A szénhidrát nagyon fontos reggel és edzés előtt, szénhidrát nélkül a fehérjék beépülése sem történne megfelelően. Lehet csökkenteni a napi bevitelt, és valóban a fehérje a legfontosabb, de nem vihetsz be csak 30g szénhidrátot egy nap, főleg ha még edzel is.
2020. febr. 7. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagyok semmiféle szigurú diétán,és edzés után nem eszek szénhidátot.Na puff!!

Most mi lesz?

Lefogyok,összeesek 100kg alá?

Elvisz a katabolizmus szörnyecske??

Reggelire egyél zabpelyhet,nem emeli meg a vércukrodat hirtelen..

Tartsd a napi meghatározott mennyiséget,a többi csak

okoskodás,meg egy jó nagy piar fogás.

2020. febr. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!