Naturálba ki lehet nyomni fekve 247kg-ot? Vagy 200kg-ot 10x?
Fekete Laci aztmondta, hogy ő ennyit nyomott ki, minden segítség nélkül. Nekem ez kicsit hihetetlennek tűnik.
https://www.youtube.com/watch?v=SVNlG_PbyrE -> itt a videó, 35:26-nál kezdi el mondani.
Kinyomni hogyan?
Fekve?
Vagy fej fölé?
Nem mindegy.
Fekete László sokmindent csinált és sokmindent mondott.
De leginkább megnyerte a saját maga szervezte versenyt!!!
Ráadásul azt mondja, hogy 200 kg ból nyomot ki 8, 9, 10 et, de az utolsó már nem ment ki, uh leguritotta magáról..
Akkor ez most valójába vagy 7 volt, vagy 8, vagy 9...
6 ot 7 et ki lehet nyomni 200 kg ból.
3 óra alatt simán!
Az a söröshordó az elején amit látványosan kezdésnek emelnek 65 Kg, szerintem a vége olyan 95 vagy 100 kg lehet a súlyzóval (20 as tárcsák)..
A többi tákolt súly meg... Hát passz...
Gondolom amennyi rá van írva...
Elméleti síkon lehetséges a rekord már 1960-ban magasabb volt (256kg), a jelenlegi pedig 337kg (ruha nélkül) és 500kg ruhában.
Ha valakinek megvan hozzá a genetikája, és a tömege, akkor lehetséges. (Akik a rekordokat tartják sem a "<70" súlycsoport, hanem inkább a "140<")
Hogy ő kinyomta-e azt nem tudom. (Meg az nem derül ki, hogy ruhában, vagy nélküle, illetve, hogy milyen mozgástartományról, sebességről beszél).
Se arról nem találtam semmit, hogy az 1960-ban 256-ot nyomó szteroiddal élt volna, se arról, hogy nem élt volna azzal.
A kivetelesen jo, kifejezetten "nyomo genetikaju" emberek nyomnak 250 folott. Akik 250-300 kozott, azok a bajnokok, akik 300 folott ok meg az emberi teljesitokepesseg legmagasabb szintjen. Szerintem az egesz bolygon nincs 50-100 embernel tobb, aki 300 folott tud nyomni ruha nelkul, dopping ide vagy oda. Valoszinuleg ok azok, akik cucc nelkul kepesek lettek volna megkozeliteni a 250-et. De nagyon kevesen, a kozel 8 milliardos nyilvantartott lakossagot tekintve elhanyagolhato.
Ha megnezel egy profi eroemelo versenyt, ott is ritka a 250 folotti suly. Inkabb 200-240 kozott nyomnak. Fekvenyomo versenyen fordul elo 250 folotti nyomas.
Fekete Lacit a saját sportágán belüli szakértők se veszik komolyan...meg úgy eleve nincs elismerve a natural stromgan sport.
Nyilván van sport teljesítmény de szeret túlozni az öreg :D
Jó lesz az a 200kg 1-2 ismétlésnek 120-150 kgos testsúllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!