16 evesen, naturalba, ki lehet nyomni fekve 120kg ot, felhúzni gurtnival 200at, es guggolni 180al? 1RM.
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 14:58
2/10 Cortez70 válasza:
Igen, de nem átlagos szint ez.
3/10 anonim válasza:
Ha jó a genetikád, koránèrő vagy, rendesen eszel, és legalább 15 èvesen kezdted. Akkor igen
5/10 anonim válasza:
Szerintem lehetséges.
Én 15 éves vagyok, 85-be nyomok 5 ismétlést, 140-be belehúzok 5-t és 102,5kg-ba tudok 5-t beleguggolni.
Guggoláson kívül semmiből sem néztem még maxot.
Múltkor ment 120kg-ba 1 ismétlés, azóta 5kg-mal emeltem guggolásnál a széria súlyt, pedig szálkásítok.
Kb. fél év és 16 leszek. Lehet, hogy 17 előtt 1-2 hónappal megközelítem azokat a súlyokat, amit írtál.
6/10 paper_chaser válasza:
Nem lehetetlen. De ha mégsem lenne meg, nem kell csüggedni. Van még időd bőven.
7/10 A kérdező kommentje:
Es kétkezes bicepsz 60kg val?
2017. máj. 7. 15:51
9/10 anonim válasza:
Meg lehet, de akkor már inkább a súlyozott húzódszkodásra fokuszálj. Izolacióval szerintem nem érdemes a súlyra menni.
10/10 anonim válasza:
# 7
16 évesen ment ennyi annak idején...igaz a többi gyakorlatban használt súlyok nem közelítették meg a kérdésben említett számokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!