Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testalkat és diéta?

Testalkat és diéta?

Figyelt kérdés

Endomorph testalkatom van (de nagyon).

Valaki próbálta ezt a test alkathoz igazodó diétát?

Ha igen bevált?

120 kiló voltam anno 100ig lefogytam majd lekezdtem edzeni.

85 kilóig sikerült lemenni és onnan egy grammot sem. Viszont már ilyen 1500 kalóriát ettem naponta. abba hagytam az edzést kb 3-4 hónapja, és ettem is elég sok szemetet.

A lényeg:

Most szeretném elkezdeni megint az edzést és a diétát.

Nagyon könnyen hízok és most is napi 1500-1600 kalóriát eszem tudom hogy kevés de valahogy nem megy több.

Úgy olvastam hogy ilyen 25% szénhidrát 35% fehérje és 40% zsír lenne a macro ehhez az alkathoz. 2000-2500 kalóriával szeretném kezdeni bár nekem az rengeteg.

Valakinek Van tapasztalata? Miböl mennyi hányszor stb???

2020. jan. 23. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

alacsony kalóriadeficit (500-1000kcal per nap) magas fehérjebevitel (2g/ttkg+) mellett

tapasztald ki hogy mennyi kalóriával fogysz heti fél-1 kilót

2020. jan. 23. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:

...a lényeg lemaradt

nem tudunk most egy napi célt mondani, ami neked jó lesz, nem vagyunk te, nem ismerjük a tested.

2020. jan. 23. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

135kg ról indultam 2013ban...

Fogytam fogytam, egészen 92kgig... ott megállt, hiába koplaltam, hiába ingáztattam a kcalt, hiába csináltam akármit, megállt, 6hét után elkeseredésemben falásrohamok, testmozgás abbahagyása, vissza 120kgra...

Akkor világosodtqm meg mekkora egy állat vagyok...

A mérleget kibaxtam a pitsába... visszatértem a diétához és a sporthoz, és csupán csak próbálom magam mindig jól érezni a bőrömben. Évente egyszer ha állok mérlegre...

Futok, úszom, kajakozom a Balcsin és a dunán... iden nyáron venni fogok egy sup-ot is, mert nagyon tetszik.

Mikor legutóbb álltam mérlegen október környékén, 79kg voltam.

2020. jan. 23. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A szomatotípusok, már ha elfogadjuk, hogy vannak, semmi hatással nincsenek a diétára. Pusztán esztétukai a dolog. Vércsoport diéta sem létezik. Ez ezekhez társított egészségügyi és személyiségbeli kapcsolatoknak pontosan annyi alapja van, mint a csillagjegyeknek.
2020. jan. 24. 06:12
 5/6 anonim ***** válasza:
en 178 vagyok es mindig 72-74 kg voltam..kondiztam,,nem figyeltem a kajara,,aztan nem sportoltam es a fözést felfedeztem magamnak es sutöttem föztem es 90 re felmentem..évek ota figyelem a helyes táplálkozás szabályait..most olyan étrenden vagyok,hogy csirkemell,van mikor tarja ,mert az szirosabb,sütöben.es zöldsegek sütöben,,répa zeller brokkoli kigyouborka stb..rizs krumpli cukor természetesen semmi..heti egyszer leves nap csak folyadek és leves,figyelem es van mikor 1000 cal nem viszek be naponta es nemhogy 1 kg havonta .de egy deka se megy le...meg se moccan,,ettöl kevesebbet cal-ban nem lehet enni,mert az amr anorexia..és mégse..nem értem ..viszek be fehérjét zsirt es jo szénhidrátot..valami nem stimmelvalami szervemmmel
2020. jan. 24. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó neked nem a szerveddel hanem az agyaddal nem stimmel valami...Jesszus mekkora kretén vagy te XD jót röhögtem ezen
2020. jún. 30. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!