Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gerincferdüléssel milyen...

Gerincferdüléssel milyen gyakorlatokat nem szabad csinálni az edzőteremben?

Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 17:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

# 10 Mit csináltam rosszul ?

Magyarázd már meg hogyan lehet meggyógyítani a gerincferdülést testépítő gyakorlatokkal ?

10 éve edzek van némi tapasztalatom.

Nem írtad le neked hány fokos ferdülésed volt.

Voltál-e orvosnál.

Normális érveket várok.

2020. jan. 18. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:

# 10

Írtam privátba hogy bizonyítsd az állításodat.

Normális érvekkel!

Amíg nem megy addig hiteltelen maradsz!

2020. jan. 18. 11:49
 13/22 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok, az orvosom küldött röntgen felvételre és aki készítette a felvételt mondta, hogy eléggé el van menve az egyik felére. Még vissza kell mennem az orvosomhoz a felvétellel együtt. Remelem gyógytornával sikerül a legjobbat ki hozni az egészből. Egyébként amikor jártam edzeni volt rà alkalom nagyon ritkán, hogy fáj a derekam edzést követően ezért mindenképpen meg akartam nézetni. Emiatt egy hónapja nem járok edzeni.

2020. jan. 18. 12:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 20 fok koruli ferdulesen van. Scoliosis. Jobbra konvex hati. Balra konvex lumbalis. 14 eves koromtol, mivel gyorsan nottem es semmit nem sportoltam. Gyogytorna + fűző. Javult kicsit, de meg mindig latszik. Nem is szeretem mutogatni a hatam. Kb. 17-18 eves koromtol jarom edzeni. Szerintem szep eredmenyt ertem el. En felhuzast nem csinalok, guggolast csak keretben, ovvel figyelve a derekamra es kozepes sullyal. Hat gyakorlatbol pedig azt az oldalt erositem ami gyengebb. Pl. Fureszelesnel csak az egyik oldalra nyomom, a masikra nem. Szepen megerosodott a hatam es a gerinc merevito izom igy semmi fajdalmam nincs, de volt hogy kihagytam 3-4 hetet es egybol elkezdett fajni. En latom magamon h asszimterikus vagyok, de ezt a valosagban nem sokan vettek eszre.
2020. jan. 18. 15:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

# 12 Vagyok.

Sajnos a kérdésemre azt a választ kaptam hogy:

Tiltva vagyok.

Tehát tényleges gerincferdülést még mindig nem lehet helyrehozni sima súlyzós edzéssel.

2020. jan. 18. 15:58
 16/22 anonim ***** válasza:

Az mennyire hiteles, hogy majd orvos megmondja? Nekem amerikai orvos javasolta a guggolást. Tele van vele a net.

A magyar gyógytornász mit javasol? Titok? Csak az egyéni gyógytornával ne gyere. Nekem ez tűnik kamunak. Ennyi.

2020. jan. 19. 15:33
 17/22 anonim ***** válasza:

# 16 Nem tudsz szöveget értelmezni.

Nem írtam hogy nem lehet egyáltalán.

Hanem a hirtelen nagy súlyoktól tartsa távol magát a kérdező.

2020. jan. 19. 18:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Viszont arra még mindig várom a választ hogy CSAK SIMA SÚLYZÓS EDZÉS HOGY HOZNÁ HELYRE BIZONYÍTOTTAN A TÉNYLEGES GERINCFERDÜLÉST ?
2020. jan. 19. 18:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Én se tudom, mert az ember kisérleteket a törvény tiltja.
2020. jan. 19. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:

# 19 Akkor miért írtad korábban hogy helyrehozza ?

Elhiszem hogy jó dolog trollkodni de arra ott a facebook és egyéb platformok.

Egy viszonylag normális alá nem kéne h.ülyeségeket irkálni mert sokan elhiszik.

2020. jan. 20. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!