Gerincferdüléssel milyen gyakorlatokat nem szabad csinálni az edzőteremben?
# 10 Mit csináltam rosszul ?
Magyarázd már meg hogyan lehet meggyógyítani a gerincferdülést testépítő gyakorlatokkal ?
10 éve edzek van némi tapasztalatom.
Nem írtad le neked hány fokos ferdülésed volt.
Voltál-e orvosnál.
Normális érveket várok.
# 10
Írtam privátba hogy bizonyítsd az állításodat.
Normális érvekkel!
Amíg nem megy addig hiteltelen maradsz!
21 éves vagyok, az orvosom küldött röntgen felvételre és aki készítette a felvételt mondta, hogy eléggé el van menve az egyik felére. Még vissza kell mennem az orvosomhoz a felvétellel együtt. Remelem gyógytornával sikerül a legjobbat ki hozni az egészből. Egyébként amikor jártam edzeni volt rà alkalom nagyon ritkán, hogy fáj a derekam edzést követően ezért mindenképpen meg akartam nézetni. Emiatt egy hónapja nem járok edzeni.
# 12 Vagyok.
Sajnos a kérdésemre azt a választ kaptam hogy:
Tiltva vagyok.
Tehát tényleges gerincferdülést még mindig nem lehet helyrehozni sima súlyzós edzéssel.
Az mennyire hiteles, hogy majd orvos megmondja? Nekem amerikai orvos javasolta a guggolást. Tele van vele a net.
A magyar gyógytornász mit javasol? Titok? Csak az egyéni gyógytornával ne gyere. Nekem ez tűnik kamunak. Ennyi.
# 16 Nem tudsz szöveget értelmezni.
Nem írtam hogy nem lehet egyáltalán.
Hanem a hirtelen nagy súlyoktól tartsa távol magát a kérdező.
# 19 Akkor miért írtad korábban hogy helyrehozza ?
Elhiszem hogy jó dolog trollkodni de arra ott a facebook és egyéb platformok.
Egy viszonylag normális alá nem kéne h.ülyeségeket irkálni mert sokan elhiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!