Polipál kérdése:
Síelni megyünk, de én épp az izomtomegeles középen vagyok. Szerintetek ott hogyan egyek, edzek a síelés mellett? Nem vagyok kíváncsi a bunkó hozzászólásokra, tanácsokra lenne szükségem.
Figyelt kérdés
Szeretném élvezni azt az 1 hetet de nem akarok hogy mikor hazajövök kezdhessem a könnyű sulyokkal újra az egészet
(A hotelben sajnos nincsen konditerem, tehát marad a szobában ,szalaggal való edzés)
2019. dec. 29. 09:44
1/5 anonim válasza:
veddi vissza a kalóriád súlytartásra és élvezd a síelést :)
nem fogsz egy hét alatt visszaesni
2/5 anonim válasza:
A döntés a tied, azt hanyagold, amelyiket kevésbé fontosnak tartod.
.
Két, egymásnak ellentmondó dolog nem lehet egyidőben azonos fontosságú.
3/5 anonim válasza:
Az elsonek igaza van. Egy het pihenk meg jot is tehet, es nem fogsz vesziteni semmit. :) jo sielest
4/5 anonim válasza:
En nem mennek hisz , en a testepitesnek elek
5/5 anonim válasza:
Tartsd a kajat ugyanugy. Az hogy egy het edzes kimarad nem a vilag vege. Neha kell is. Sot. Az elso 1-2 napban olyan izomlazad lesz a seggedben meg a combodban hogy garantalom nem lesz kedved meg pluszban edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!