Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Körülbelül mikor kell elkezden...

Körülbelül mikor kell elkezdenem edzeni, hogy májusra jó formám legyen? Nem túl kigyúrt, de sportos alkat.

Figyelt kérdés
183 cm, 90 kg vagyok. Mezomorf.
2019. dec. 4. 15:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Légyszi csak normális válaszokat.
2019. dec. 4. 15:03
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Késésben vagy
2019. dec. 4. 15:04
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz. Mondjuk főleg mell és has, ami fontos. Így kombinálnék a regenerálódással.
2019. dec. 4. 15:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Most.

Vagy egy hónapja.

Vagy 5 évvel ezelőtt.

Nehéz kérdés ez látatlanban (bár némi támpontot adtál), meg hogy mit értesz "sportos" alatt, mit értesz "edzeni" alatt, mennyi munkát akarsz beletenni, mit kezdesz menet közben a táplálkozással, sportoltál-e korábban és elzsírosodtál, vagy egész életedben kockultál... Egy volt sportoló könnyebben nyeri vissza a formáját, mint aki nulláról kezdi.

Akárhogy is, semmi nem indokolja, hogy akár csak holnapig halogasd! Hidd el, jobban érzed majd magad, ha már rendszeresen sportolsz - és persze jobban is fogsz tőle kinézni. De minek várni azzal, hogy jobb legyen?

2019. dec. 4. 15:07
 5/17 A kérdező kommentje:
33 éves vok. 17-22 éves koromig edzettem (kondi). Elég fanatikusan. Aztán elmentem dolgozni, megteremtettem az alapokat. Most már újra van erőm/időm edzeni. Létezik izommemória ennyi idő után?
2019. dec. 4. 15:12
 6/17 anonim ***** válasza:
27%
Persze, hogy létezik. Hamar vissza fog jönni. Emlékezik a tested rá.
2019. dec. 4. 15:33
 7/17 anonim ***** válasza:

4-essel egyetértek!

Az eredmény mértékét nehéz megmondani hogy milyen lesz májusba, de az a biztos, ha már most elkezded, azzal mellé nem lőhetsz ;)

Május az még 6 hónap, az alatt elég szép változást el lehet érni.

2019. dec. 4. 16:27
 8/17 anonim ***** válasza:
2018. december 4.
2019. dec. 4. 16:53
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Csak nem te is attól félsz, ha túl hamar kezded el, akkor nyárra már túl izmos leszel?
2019. dec. 4. 18:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nem félek, h túl izmos leszek, csak január végén megyek nyelvvizsgázni. De akkor elkezdem mellette szép lassan.
2019. dec. 4. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!