A kreatint minden nap kell szedni vagy csak amikor edzek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 09:07
1/4 kokemenytescoskifli válasza:
Szia! Fontos a renceres bevitel. Ha hatékonyabb akarsz lenni én a kokszot javaslom.
2/4 anonim válasza:
Ha írok majd egyszer egy edzéselméletről/testépítésről szólókönyvet, kérlek nyithatod a válaszoddal, 1#?
"A kreatinnal fontos a renceresség, azonban a koksz az igazán hatékony"
kokememytescoskifli, testépítő szakértő
3/4 anonim válasza:
Amúgy lehet kúraszerűen, ilyenkor nem tudom meddig napi kb 4x betolod, szénhidrátos étkezés előtt 20 perccel, elegendő vizet fogyassz mellé. Aztán fenntartó szakasz edzés utáni turmixba kell csak. Vagy csinálod az elejétől csak a turmixba.
4/4 anonim válasza:
Folyamatos bevitellel érheted el a legjobb eredményt. Napi 5g kb ugyan abban az időpontban, étkezés előtt (vagy után, ha kevésbé bírja a gyomrod), bő vízzel. Én így használom, és működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!