Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A glutamint és a kreatint...

A glutamint és a kreatint pihenőnapon mikor, hogy egyem?

Figyelt kérdés
Edzésnapon könnyű. Bele****om az egész napi adagot az edzés utáni turmixba és abban iszom meg. De pihenőnapon érdemes valamit betartani ezeknél? Pl. reggel vagy este? Egyben vagy több részletben, stb? Vagy teljesen mindegy?
2019. szept. 22. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a sok glutaminos kérdés. Nincs semmi értelme, könyörgöm. Ne költsétek már a pénzeteket ilyen szarokra.

De tudom, ki vagyok én a sok neves testépítővel szemben?..

(csak ülj le, és számold ki, hogy amit beviszel glutamin mennyiséget, havonta hány grammot, (ami csak 1 aminó a 20 valamennyiből) számolj 100% emésztést, és beépülést, pedig közel sem 100% az emésztési hatékonyság, pláne a felhasználása, és még így is egy olyan minimális mennyiséget fogsz kapni, fél tonna pénzért. Egyszerűen ha rendben van a kajád, az edzésed, és a pihenésed, akkor a glutamin semmit nem fog hozzáadni az egészhez. ha nincs rendben ez a három, akkor meg azért nem fog semmit hozzáadni.

2019. szept. 23. 20:56
 2/3 A kérdező kommentje:

A GymBeam-en 5000 forintért lehet venni 1 kiló glutamint. Ez elég olcsó. Nem a drágákat veszem.

Itt egy akkor 15 éve testépítő ember írja, hogy a glutamin szerinte működik. (Mostanra már több mint 20 éve testépít és naturálban, saját magának.)

[link]

2019. szept. 24. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Elolvastam. Azt írja, hogy használta, nem azt, hogy ettől jött a sikert. Ekkorra már minden más rendben volt, kaja, edzés, pihenés téren. Nem állítom ,hogy ezek a táplálékkiegészítők nem adnak pluszt, hisz ez hazugság lenne, de a megfelelő alapok nélkül nem fogja hozni a kívánt eredményt.
2019. szept. 29. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!