A glutamint és a kreatint pihenőnapon mikor, hogy egyem?
Ez a sok glutaminos kérdés. Nincs semmi értelme, könyörgöm. Ne költsétek már a pénzeteket ilyen szarokra.
De tudom, ki vagyok én a sok neves testépítővel szemben?..
(csak ülj le, és számold ki, hogy amit beviszel glutamin mennyiséget, havonta hány grammot, (ami csak 1 aminó a 20 valamennyiből) számolj 100% emésztést, és beépülést, pedig közel sem 100% az emésztési hatékonyság, pláne a felhasználása, és még így is egy olyan minimális mennyiséget fogsz kapni, fél tonna pénzért. Egyszerűen ha rendben van a kajád, az edzésed, és a pihenésed, akkor a glutamin semmit nem fog hozzáadni az egészhez. ha nincs rendben ez a három, akkor meg azért nem fog semmit hozzáadni.
A GymBeam-en 5000 forintért lehet venni 1 kiló glutamint. Ez elég olcsó. Nem a drágákat veszem.
Itt egy akkor 15 éve testépítő ember írja, hogy a glutamin szerinte működik. (Mostanra már több mint 20 éve testépít és naturálban, saját magának.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!