Glutamint fogyasztása akkor is ajánlott, ha épp az ember nincs kalória minuszban?
Akkor sem szükséges, ha mínuszban vagy...
Ártani persze nem árt.
Egy hozzászólás a videó alól:
"A bcaa és glutamin jellemzője, hogy naturálként semmi gyakorlati hasznuk, a bcaa hatóanyaga a leucin nevű fehérjeenzim amiből a szervezet napi 2gr-ot képes feldolgozni, ezt a mennyiséget egy rántotthús tartalmazza ha többet viszel le kipisiled, a glutamin meg inzulin és növekedési hormon nélkül nem fog felszívódni az izomzatba, csak a bélrendszer egészségéhez járul hozzá.
Rengeteg olyan dolog van a testépítésben ami merőben különbözik naturálként és kokszosként, az előbbi esetben pontosan 3 tápkiegnek van értelme: kreatin, fehérje és multivitamin."
Minden esetben folosleges -> penzkidobas.
Erdekes, hogy a ket pofara glutamint meg bcaat zabalok valahogy soha nem mutatnak kimagaslo fizikumot. 😃 Akarhanyszor voltam boltban etrendkiegeszitot venni, aki elottem/utanam az emlitett kiegeszitoket vette, vagy hallottam az edzoteremben ezekrol konzultalni barki(ke)t, mind olyan fazonok voltak, akiknek eloszor a fekvotamaszt vagy a guggolast kene megtanulni sajat sullyal, nem hulyesegeket vasarolni...
Ne hallgass az ilyenekre mint az előttem szóló. Csak irigyek mert nekik nem telik minőségi táplálék kiegészítésre aztán nyomják ezt a pénzkidobás dumát.
Pedig nem az!
A glutamin nagyon is fontos és nagyszerű szer.
Támogatja az immunrendszert, anabolikus és antikatabolikus hatása is van. Bolond az aki szerint ez csak pénzkidobás!
7-es az internet idején amikor laborvizsgálatok/kutatások eredményeit is nyilvánossá teszik nem kéne hülyeségekkel dobálóznod mert pár kattintással meg lehet tudni az igazat. Persze nem a shop builder-ről kéne tudakozni ahogy felettünk tették.
(Beszarás le butázza az előtte lévőt aki jól tudja majd bizonyítékként képes berakni valami shop builderes videót akik az étrendkiegészítő forgalmazásból élnek)
Fontos e a glutamin? Igen. Szükség van e a pótlására étrend-kiegészítővel. Nem mert ha valóban edzel akkor tudod hogy fontos az étkezés és ezáltal viszel be kajával annyit hogy az a + placebo hatású legyen.
Ha meg nem eszel rendesen akkor bármit összevásárolhatsz. Fejlődni nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!