Valaki próbálta már itt a gomad diétát?
Megnéztem, mi ez.
A gallon of milk a day.
Vagyis naponta meg kell inni EGY GALLON (4,5 liter!!!) tejet. Teljes tejet, nem soványt.
Hát ez nagyon durva. Laktózérzékenyként az egész napot hányással tölteném, de szerintem ennyi tejcukor meg telített zsír (tejzsír) senkinek sem jó.
A tejben nagyon sok természetes cukor (tejcukor) van és zsír (tejzsír). Egyiket sem ajanlatos túlzásba vinni, pláne ha az ember fogyni is szeretne.
Egyébként az összes egyoldalú, időszakos diéta hasztalan. Tisztán kell enni és esetleg a kezdeti szakaszban vezetni az étkezéseket pl. a kaloriabazis oldalon. Még ha gyorsan is akarsz ledobni pár kilót, akkor is ezt javasolnám neked. Sokkal hatásosabb lesz, hidd el.
"pláne ha az ember fogyni is szeretne."
Miért fogynék? Szerinted ezzel a diétával fogyás a tervem? Nagyon nem vagy képben, csak tudnám, hogy ha ennyire nem értesz hozzá akkor minek írsz?
"diéta szó egyenlő a fogyással a testépítő sportban"
Idáig olvastam. Innen is látszik, hogy teljesen mértékben inkompetens vagy.
Az ilyen minek ír választ?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!