Végezz inkább hasprést, mert a felüléssel tönkre fogod vágni a gerinced.
Próbálj meg súllyal edzeni. Akár ruházz be egy-két súlyzóra is.
2019. nov. 13. 20:46
2/15 anonim válasza:
Futás helyett inkább biciklizés, úszás, mert nem vágja szét a túlsúly a térdet.
2019. nov. 13. 20:50
3/15 anonim válasza:
Nem sikerült. Dagi maradtam. :(
2019. nov. 13. 20:58
4/15 anonim válasza:
A térdedre vigyázz, ezt így nem fogod bírni.
2019. nov. 13. 21:00
5/15 anonim válasza:
Pár éve rajtam is volt egy jó +20 kiló. Értelemszerűen nem futottam, ki is készült volna az egész vázrendszerem. Viszont szerintem a gyaloglás nem fog ártani. Fokozatosan juss el a napi 70-75 percre.
2019. nov. 13. 21:47
6/15 anonim válasza:
Arra van időd amire akarod hogy legyen.
2019. nov. 13. 23:13
7/15 anonim válasza:
Ja és ez a palánk meg hasgyakorlatokat felejtsd el mert l@szart nem érnek. Nehogy azt hidd ez által tűnik el a hasadrol a háj. Guggolás, fekve nyomás, felhúzás, huzodzkodas. Ezekhez nem kell annyi minden és ezekkel el is érsz vmit. De hasazassal semmit.
2019. nov. 13. 23:15
8/15 anonim válasza:
Előző! Még, hogy semmit nem ér a hasazás. Jó vicc! Ne zavarjon hogy aki hasaz annak erős lesz a hasizma meg a törzsizma ami minden gyakorlatnál nagyon jól jön, felhuzas guggolas plane.
Meg huzodzkodast javasolsz a srácnak mikor 90 kg és valószínű h nem 2 méteres. 2 igazán szabályos ismétlést se tudna megcsinalni.
2019. nov. 14. 03:01
9/15 anonim válasza:
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak. Igen sikerülhet leadni otthon is par kilót de csak kellő kitartással. Első az étrend, ha az nincs rendben akkor járhatnál heti 7 napot is a terembe szinte semmit nem érne. Amit leírtál az kevés lesz, nem állhat 3 gyakorlatból a teljes edzesterved. Meg súly nélkül nincs értelme guggolni. Vegyél 2 db szerelhető kézi sulyzot az nem draga es akkor mar vagy 2 tucat hasznos gyakorlatot meg tudsz csinálni. Meg nem kell mindennap edzeni (hasazni sem) mert hamar megunod. Heti 4 edzes, 4-5 gyakorlattal 4x12 ismetlessel jó kezdésnek. A gyakorlatok szépen össze vannak szedve a bodybuilder.hu-n, ott nezegess mert video is van h kell helyesen csinálni.
2019. nov. 14. 03:12
10/15 anonim válasza:
#8 Az hogy semmit nem er, valoban tulzas. De a tomeg a hasfalra nem a hasizom gyakorlatoktol jon. A hasgyakorlatokat kiegesziteskent vegezzuk, nem izomepites az elsodleges feladatuk. Mikor felhuzol mondjuk egy 8 ismetleses sorozatban, a hasizom vegig feszul, joval intenzivebben mint barmilyen hasizom gyakorlatnal. Persze ehhez is kell egy eronlet, mert a 100 kilos felhuzas nem ad erdemi terhelest a torzsednek. De ez mar egy masik szint, a kerdes szempontjabol lenyegtelen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!