Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes testépítés előtt...

Érdemes testépítés előtt futással leadni pár kg felesleget? 18 F

Figyelt kérdés

2019. okt. 20. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mekkora az a felesleg?
2019. okt. 20. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mehet a kettő párhuzamosan, meg ha nagyon dagadt vagy, inkább terembe toljad a kerékpárt, kevésbé megterhelő az ízületeknek. Meg amit felépítrsz izom "elzabálja" a kalóriákat a zsírszöveted elől, így könnyít is picit. Úgy keress rá guglin, hogy testkompozíció megváltoztatás.
2019. okt. 20. 17:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dagadt, inkább csak a hasamon van háj amitől megkéne szabadulnom.
2019. okt. 20. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg tegyél fel fotót, vagy fejezd ki cm-ben. De szerintem tömegnövelésre van szükséged keményen. Hidd el, attól kicsi feleslegtől nehéz megszabadulni, és ha tömegelsz vissza is megy. Én is beleestem ebbe a hibába régen, hogy azt a 2 centit le akartam futni és diétázni, hogy legyen kockahas, pedig elfújt a szél.

Összefoglalva: nem éri meg, tömegelj mint állat!

2019. okt. 20. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk ezt a szákásítási idiotizmust. Pláne, ha nem vagy 80 kiló se, mert agybaj. Egyesek teljesen el vannak szállva a kockahasuktól, mert beléjük verte a divat, hogy ez a lényege a világegyetemnek, miközben szottyadtan lóg le a nem létező fenekükön a nadrág, se combjuk, se vádlijuk, se deltájuk, se válluk, se karjuk. Végtagjaik mint egy botsáskának, derekuk meg mint valami ízeltlábú szelvényköze. De a kocka az legyen... Hidd el apám, egy jobb húsban lévő srác többeknek bejön, de még egy pocakos is, tessék tömegelni, vállasodni! Majd ha alakul a körtokád, na akkor tényleg visszább kéne venni.
2019. okt. 20. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Ötös jól mondja :)

"Érdemes testépítés előtt futással leadni pár kg felesleget?"

Három dolgot jegyezz meg az elején:

1. nincs helyi zsírégetés

2. fogyni kalóriamínuszban lehet

3. az étrend (diéta) nagyon fontos. Makrók, kalóriaszámolás! Napi szinten

Pl. futással elhasználsz 500 kcalt, kajából meg beviszed a dupláját.

Számold ki a napi kalóriaszükségleted, és számold ki, h mennyit viszel be kajából. Kaloriabazis.hu a barátod

2019. okt. 21. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer olvastam valahol, hogy a kockahas a vékony srácon olyan, mint dagadt nőn a nagy mell.:)
2019. okt. 21. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Legnagyobb duma😆🙃😎💪🏻.
2021. jan. 9. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!