Hogy működik a szállkásítás?
Nem tudom jó kategória-e de a fogyás topik néha elvadul szóval ide írok.
Szóval alap információk: 19 éves lány vagyok, kicsi korom óta zavart az alakom, legnagyobb súlyom 65kg volt a 155cm-hez. Nem tűnik soknak de nem voltam izmos mellette és hordó testem volt, nagy hasam. Most 52kg vagyok amire szintén azt mondanák egyesek, hogy ne fogyjak mert jóaz. Viszont nem látszik a formám. Szeretnék lapos hasat, tónusos felkart és combot, az izom alap már nagyjából megvan, a karomon kell még alakítani, viszont az étrendemmel bajban vagyok.
Hiába járok lelkiismeretesen edzeni, a kajáról csak annyit tudok hogy kevesebb kalória kell mint amit égetek, és még ezt se tartom be sokszor (nem eszek annyit hogy hízzak azért).
Szóval a szállkásítás érdekel összeszedve, érthetően. Mit kell enni mivel, hogy kell kiszámolni a makrókat illetve hogy lehet ezt összehozni vegetáriánusként (csak húst nem eszem)
Köszönöm előre is a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!