Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alsotestre vegzett nehezsulyos...

Alsotestre vegzett nehezsulyos gyakorlatok = jobban fejlodik a felsotest is?

Figyelt kérdés

Guggolas, felhuzas.

A teszto miatt. Tobb helyrol hallottam de szerintem csak duma. Mi az igazság?

2019. okt. 5. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg igaz, én is több helyen láttam.
2019. okt. 5. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Fiatalon maxon porog a teszto. Ennyi erovel boostert is szedhetnék az is beporgetné?
2019. okt. 5. 23:25
 3/5 MadSeal ***** válasza:
Ezt nehéz lehet így eldönteni, mivel általában vannak akik a kemény lábazást szeretik, míg vannak akik a fiúkat. Komolyra fordítva a szót, vannak kutatások róla, hogy ténylegesen nagyobb tesztoszteron növekedéssel járnak, mint az egyéb gyakorlatok, már csak azért is, mert rengeteg izmot mozgatsz meg egyszerre. Viszont az, hogy ez mennyire okoz komoly különbséget szerintem nehezen eldönthető. Aki komolyan veszi az edzést, az úgysem fogja kihagyni az alapgyakorlatokat.
2019. okt. 5. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A felhúzás hát gyakorlat inkább.
2019. okt. 6. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Mindenki jön ezzel, hogy a nagy súlyos alapgyakorlatok feltolják az egekbe a tesztót.

Senki nem linkelt erről még tanulmányt...

2019. okt. 6. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!