Ha van rajtam 30-40 kg felesleg, akkor milyen mozgással kezdjek bele az életmódválásba?
Figyelt kérdés
Ülő munkát végzek és délutánra fáj a térdem,néha a derekam is. Kérlek benneteket segítsetek elindulni.
25L
2019. okt. 5. 18:47
2/10 anonim válasza:
Első lépés a doki, majd a diéta!
3/10 anonim válasza:
Gyaloglás, gyorsabb tempójú séta napi szinten, kb. fél óra (van vmi nordic walking bot is, ami mèg kímélőbb).
Vagy vmi fittnesz központban kímélő torna hetente 1-2-szer.
Callanetics, akár otthon. Régen divatos volt.
Úszás, ha szereted.
Vmi duci-torna, vannak videók neten.
Kevesebb evés, kevés nasi, egèszséges étkezés, sok víz, elègséges alvás.
Nekem egyik sem megy, túl lusta vagyok.
4/10 anonim válasza:
jóga és mobilitási gyakorlatok.
vegyél egy masszázshengert és keress youtube videókat, hogy hogyan használd (a hátad alsó részét sose hengereld!)
6/10 anonim válasza:
mondjál jobbat, mint a jóga és a mobilitási gyakorlatok 30-40 kiló túlsúllyal, ha te annyira okos vagy.
7/10 anonim válasza:
Ne akarj fejest ugrani, mert abból nagyot koppanthatsz. Kezd azzal hogy amit egyel kicsit kevesebbet. Nem is kell atvaltanod más kajakra meg. Mindenből amit ennél egy nap, csökkents le egy kicsit. Aztán mondjuk ra 2 hétre menj el edzeni, fuss, biciklizz egy 30 percet, es kész. Ilyenkor mar kezdhetsz átállni "fitnesz étkezésre". Megint ra 2 hétre el kezdhetsz edzeni súlyzókkal, vagy ha neked ez nem fekszik, maradj futással, tekerésnél, vagy amit akarsz. Fokozatosan építs fel magadnak mindent, a lényeg hogy ne egyszerre akarj mindent, mert annak bukás lesz a vege.
8/10 anonim válasza:
A jógávaleg a sétával nem fog lefogyni, úgyhogy mondok jobbat: az étkezés gyökeres átalakítása.
10/10 anonim válasza:
Akkor kb. 100 kiló vagy? Én 100-ról fogytam 80-ra heti négy spinning órával. Az első pár héten csak ülve tekertem, próbáltam tartani a ritmust, aztán néha-néha megcsináltam egy-két kiállást, szóval csak fokozatosan, saját határaimat óvatosan feszegetve edzettem. Ha szereted a zenés órákat, és van a környékeden ilyen edzőterem, akkor jó szívvel ajánlom, mert kíméli az ízületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!