Rutin változtatás jelenthet valami gondot?
Eddig délelött dolgoztam, este jártam konditerembe. Munkahely váltás miatt vállaltam a 2 műszakot, délelött-délután. Az a gondom, hogy már annyian mondták, hogy ha 1 hétig este járok, utána héten meg délelött az nem lesz jó. Az első akit megkérdeztem ő aztmondta semmi gond csak alkalmazkodjak. A második már aztmondta hogy nem lesz jó a szervezetemnek. A Scitec üzletben az egyik srác aztmondta semmi jelentőssége, a másik eladó aztmondta nem jó.. Most akkor?Szerintem semmit nem jelent, hogy mikor megyek, de inkább megkérdezlek titeket is. Nem hinném, egyedül vagyok ezzel a dologgal. Igazságot megvallva, nem szeretném befejezni a terembe járást,6 év munkája vizhangzik mögöttem, viszont azt tudom, hogy este 10 után már nem adják oda a teremkulcsot. Ez egy falusi konditerem, viszont elég modern és bőségesen felszerelt.
Válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!