Valaki segítene étrendben és edzéstervben?
Szóval már egy jó éve eljárok konditerembe,de eddig nem vettem a fáradtságot arra,hogy legyen egy étrendem és normálisan,rendszerességgel eljárjak.
Na ebben kérném a segítségeteket !
Amit tudni kell rólam
180centi vagyok, 65 kiló körül mozgok, valamint 18 éves vagyok
Nem hízok valami könnyedén,arra már rájöttem
Eddig úgy edzettem,hogy hétfő-mell
Kedd-bicepsz,tricepsz,váll
Szerda-hát
Csütörtök-láb
Gondolom nem a legjobb,nem ér nevetni :D
Tudnátok mondani olyan edzéstervet ami esetleg jó lehet ? Tudom nincs olyan edzésterv ami mindenki számára jó,elég egyéni a dolog és ki kell tapasztalni,de egy olyat ami sokaknak bevállt ?
Étrendben meg annyit,hogy sajnos pénzem se volt rá,mivel diák vagyok
Amit tudok az az,hogy fehérjéből a testsúlyunk 1.7x kell kb
Viszont szénhidrátot nem tudom,meg a zsírt se
Ha ezekben tudnátok segíteni roppant hálás lennék,és megköszönném !
(Természetesen nem várom el,hogy 3 oldalban leírjon nekem valaki egy edzéstervet,magyarázattal,és egy személyes étrendet gyártson nekem amiben leírja hány órakok mit és miért.Azt is megköszönöm,ha csak egy cikket küldtök,amiben nagyjából le van írva a lényeg.Több cikket is olvastam már,próbáltam utána járni a dolgoknak,de mivel nem értek hozzá,és nem tudom mi hiteles és mi nem,ezért ez így nem túl kóser)
Köszönöm ha elolvastad a kisregényem :D
Érdekes amit írtál,köszi,hogy elolvastad és válaszoltál ! :D
Viszont egy probléma van.Elég nagy hús fan vagyok,szóval számomra nem túl releváns amit írtál :D
De köszi mégegyszer az értelmes választ !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!