Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Véletlenül hazahoztam valaki...

Véletlenül hazahoztam valaki rövidnadrágját a konditerem öltözőjéből, mit csináljak? (Recepción adjam le, öltözőben tegyem ki látható helyre? )

Figyelt kérdés

2019. aug. 16. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem lenne arcom recepción leadni, meg hát mit csinálna kvele ott? mindekitől megkérdezik, hogy kié? Rakd le az öltőzőben valahol, aztán majd ha megint megy, haza viszi.
2019. aug. 16. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az öltözőben egy talált tárgyak doboz? Igaz, én nő vagyok, a nők nyilván jobban hagynak el ezt meg azt :D De nálunk van kitéve egy doboz pont az ilyeneknek, hogy ott találtam az öltözőben/szekrényben, meg hasonlók, és ha valaki keresi, átnézi.
2019. aug. 16. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így. Kimostam, másnap visszavittem, és leadtam a recepción. A plusz az a storyban, hogy csak kipróbáltam a termet, és konstatáltam is, hogy akkor ide se jövök többet, aztán meg mehettem vissza másnap. :D
2019. aug. 17. 07:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy a harmadik. Kimosod és visszaviszed. Aztán hogy kirakod valahova, vagy leadod a recin.. Döntsd el magad.
2019. aug. 17. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezert kiirni ide egy kerdest, jezusom...

Baz.d ki az oltozo padjara s majd mikor arra jar a tulajdonos akkor felismeri es hazaviszi

2019. aug. 18. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!