Véletlenül hazahoztam valaki rövidnadrágját a konditerem öltözőjéből, mit csináljak? (Recepción adjam le, öltözőben tegyem ki látható helyre? )
Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 20:58
1/5 anonim válasza:
Nekem nem lenne arcom recepción leadni, meg hát mit csinálna kvele ott? mindekitől megkérdezik, hogy kié? Rakd le az öltőzőben valahol, aztán majd ha megint megy, haza viszi.
2/5 anonim válasza:
Nincs az öltözőben egy talált tárgyak doboz? Igaz, én nő vagyok, a nők nyilván jobban hagynak el ezt meg azt :D De nálunk van kitéve egy doboz pont az ilyeneknek, hogy ott találtam az öltözőben/szekrényben, meg hasonlók, és ha valaki keresi, átnézi.
3/5 anonim válasza:
Én is jártam már így. Kimostam, másnap visszavittem, és leadtam a recepción. A plusz az a storyban, hogy csak kipróbáltam a termet, és konstatáltam is, hogy akkor ide se jövök többet, aztán meg mehettem vissza másnap. :D
4/5 anonim válasza:
Úgy, ahogy a harmadik. Kimosod és visszaviszed. Aztán hogy kirakod valahova, vagy leadod a recin.. Döntsd el magad.
5/5 anonim válasza:
Ezert kiirni ide egy kerdest, jezusom...
Baz.d ki az oltozo padjara s majd mikor arra jar a tulajdonos akkor felismeri es hazaviszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!