Tömegelésnél hány kg súly felszedése után kell szálkásítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
16 és fél éves fiú vagyok, 168 cm.
Januárban kezdtem el konditerembe járni, Júniusig heti 3x azóta heti 4-5x
Amikor elkezdtem januárban 48 kg voltam, most augusztusra pedig 58-59kg-60 kg között mozgok.
Jelentős tömeget felszedtem, látszik is rajtam, viszont ezzel együtt a hasamra is feljött rengeteg zsír.
az lenne a kérdésem,hogy akárhogy tényleg már ilyen úgynvezett "apa hasam" van,ha értitek mire gondolok, akkor is folytassam a tömegelést, vagy valamennyit szálkásítsak le, és utána kezdjek el tömegelni?
2019. aug. 16. 15:24
1/2 anonim válasza:
Nem testsuly hnem testzsir fuggo.
Az apahas lehet egyszeru puffadas, rosszabb esetben hasuri zsir. Ezt neked kell tudni. De igen, alapjaraton ilyenkor mar erdemes visszavenni a ch-t.
2/2 anonim válasza:
Havi fél kiló jöjjön fel, ennél több semmikép, mondjuk kezdőként még lehet jön fel több az izom miatt, de te már lassan 2. évedben leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!