Mennyit kellene fogynom, hogy utána egy kis izmot is szedjek fel? L
Lány vagyok, 156cm, 60kg. Sportolok, tehát van rajtam kis izom.
Én -10kg ra gondoltam. Vagy ennél többet kellene fogynom?
Úgy tudom az izomépítéshez kalóriatöbblet kell, míg a fogyáshoz az ellenkezője.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a súly, ahonnan már több kalóriát kellene bevinnem?
Nincs osszefugges, valamit nem jol ertelmezel.
A tested napi kaloriaigenye szinte egyaltalan nem fugg a zsirtomegtol, a napi tevekenyseg es a zsirmentes testtomeg, eletkor befolyasolja.
Ha izmosodni szeretnel vegezz sulyzos edzest. A kaloriat nem biztos hogy erdemes szamolgatni, ha kiiktatod a rossz minosegu kajat az etrendbol, egyszerubb makrokkal szamolni. Zsirmentes testtomeg *3-4-el a napi szenhidrat, 1,5-2-vel a napi feherje, 0,5-el a zsirbevitel.
A te esetedben kerekithetunk 50 kilora, kb. 150g szenhidrat, 100g feherje es 50g zsir bevitele ajanlott.
"Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a súly, ahonnan már több kalóriát kellene bevinnem?"
Igazából ahogy te gondolod, az inkább bizonyos testzsír% elérése lesz. LEgyél kalóriamínuszban, de azért ügyelj a makrókra, főleg a fehérjére, és lehet fogyózás közben is kondizni. Az izmaid, főleg az elején kalóriamínuszban is nőni fognak
Indíts napi 2-300 Kcal mínusszal, aztán majd meglátod. De ne legyen drasztikus a koplalás. Az nem diéta
kaloriabazis.hu a barátod
Imadom mikor nevtelenul oltogatnak.:D
Biztos nagyon muvelt, intelligens ember vagy.
A tobbieknek koszonom szepen!
Egy ilyen kérdés után szerintem te csak ne akarj az intelligenciáról beszélni xD
Ha névvel oltogatnálak jobban tetszene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!