Hunor7 kérdése:
Fekvenyomásban gyerekként 50kg 6x milyen eredménynek számít?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 éve street workoutozom, és nyár elején kezdtem el terembe járni. Ez a hat ismétlés egytől-egyig szabályos, nem akarok lesérülni, higgyétek el nekem. Mell alsó részéhez engedem, vállaimat leszorítom, és nem pattintom vissza a mellemről, nem lendületből lököm ki. Szép szabályosan. Nem nagyon ismerem az átlagot, ez milyen eredménynek számít? Illetve hogyan tudnék benne fejlődni?2019. aug. 12. 16:42
1/16 A kérdező kommentje:
13/F
2019. aug. 12. 16:42
2/16 anonim válasza:
Aztán hány éves vagy, kisfiam? És hány kiló?
3/16 A kérdező kommentje:
Leírtam kommentbe, de sebaj', leírom mégegyszer :D. 13/F, 56kg vagyok.
2019. aug. 12. 16:50
4/16 anonim válasza:
13 évesen nem kéne fekvenyomni, pláne nem akkora súllyal ami majdnem megegyezik a testsúlyoddal.
13 évesen még pár évig bőven jók a saját testúlyos, street workout jellegű gyakorlatok.
5/16 A kérdező kommentje:
#2-es köszi a választ! Ha vissza veszek a súlyból, akkor csinálhatom? Ha pl. 12 ismétlést csinálok kisebb súllyal, felügyelet mellett szabályosan, akkor az úgy oké? Mert szeretem csinálni. :):
2019. aug. 12. 17:03
6/16 A kérdező kommentje:
***#4-es***
2019. aug. 12. 17:03
7/16 anonim válasza:
Hiába felügyelnek a a terhelés ugyanúgy ott van.
Valóban inkább még saját testsúly menjen, ha meg lebeszélhetetlen vagy a súlyzós edzésről akkor nyomj fekve kézisúlyokkal, 12 ismétlés alá ne menj, lassan végrehajtva, hogy még kisebb súlyt használj. Egyébként is egy jobb gyakorlat a kézisúlyos nyomás, mint a sima rúdas. Igazából azon kívül, hogy a leghiresebb kondis gyakorlat és mindenkit az érdekel mennyivel tolod, semmilyen érv nemigen van a fekvenyomás mellett. Szar a válladnak, és mondom kézisúllyal jobban összehúzódik a mellizom, jobb gyakorlat.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor maradok az egykezes súlyzókkal nyomásnál, hibrid edzésnél.
2019. aug. 12. 19:54
9/16 anonim válasza:
Nyugodtan nyomj fekve ennyivel ha megy. 13évesen kezdtem én is a edzés súlyokkal, már akkor kb nekem is 50be 6-8ment, én azóta is teljesen egészséges mindenem, most vagyok 18.
10/16 anonim válasza:
Én meg annyi édes dolgot eszek mint egy 120kg os depresszios nő, mégsem vagyok cukorbeteg. Ne javasolj neki hülyeséget, nem tudhatod, hogy az ő teste hogyan reagál. Nem ajánlott még pár évig és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!