A terembejárók többsége miért nem ért az edzéshez, táplálkozáshoz, nyújtáshoz-regenerációhoz?
Lassan 8 éve edzek és még csak most tudom elmondani, hogy:
-minden gyakorlatot megfelelő formával tudok elvégezni.
-Bemelegítek
-A végén megfelelően nyújtok
-Jó edzéstervet követek és tudom, hogyan kell összerakni.
-Megfelelően regenerálok, deload hetekkel meg már ismerem a testem, hogy mikor nem szabad konditerembe. Melyik fájdalom jó és melyik nem ... főleg egy izom szakadás után megtanulja az ember.
-Még csak most kezdek el abszolút jól táplálkozni. Eddig csak hellyel közzel voltam jó úton.
Mindez 8 év edzés, ez idő alatt 2 személyiedzőtől kb összese 10 óra kijavítani pár rosszul berögzült hibát. 1 dietetikustól kb 5 találkozó és rengeteg megbíztató kutatási eredményekkel megerősített cikkek olvasása a neten.
Ez ilyen és kb az első 7 évben azt hittem mindent tökéletesen csináltam...
Kit érdekel?? Ez egy hobbi. A legtöbb embereknek van saját élete, amiben a konditermi edzés csak egy ici pici ujjnyi szeletet foglal.
Szerintem inkább az hátborzongató, amikor versenysportoló nem ért a saját sportágához, illetve az alapokhoz... amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!