A Fegyencedzés és a Box + Muay Thai mellé kell a helyes táplálkozáshoz szedni vitaminokat?
Nekem úgy havi 25000ft megy el csirkemellre és kb ugyanannyi vagy talán kevesebb zöldségekre. Mivel itt az edzés is meg a küzdősportok ne mtudom szedjek e vitaminokat.
Ahogy nézem elég sokba kerülnek.
Összeszámolva nekem évi 200000ft-ra jönnek ki összesen a vitaminok, azaz ha szedném őket. Omega 3, C-Vitamin, Multivitamin, Calcium+Magnesium, A&D Vitamin meg mellé ez meg az.
A CaMg szedése azonnal meglátszik ha korábban izomgörcseid lettek volna, mivel ezek elmúlnak.
A többi vitamin hatását nehéz közvetlenül megmondani, mivel sok mindentől visszaeshet a teljesítményed (álmatlanság, túledzés, vitaminhiány). Én azért egy multit már csak babonából is szednék. Mindig van leértékelve valamelyik gyártónál, most például Biotech kampányt láttam.
Elég rossz étrended lehet, ha ennyit költesz el rá. Zöldségekből származó protein már eleve kiteszi a szükséglet 30-35%-át, mellé pedig egészen biztos, hogy nem kell annyi csirkemell, hát még akkor, ha (helyesen) fogyasztasz tojást is. Egy csomó pénzt elszórsz a sok protein miatt, és még csak nincs is rá szükséged.
A kálcium-magnézium semmit nem ér, mert oxid amúgy sem szívódik fel rendesen, így csak arra volt jó, hogy pénzbe került. Vegyél rendes citrátot mindkettőből, aztán azt idd meg a nap folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!