Csóróbbaknak való terem Budán?
Olyan termet keresnék, ahova nem ilyen milliomos vállalkozók meg hasonlók járnak. Ahol nem nézik ki az embert mert egy egyszerű kínai pólóban és nadrágban kondizik.
Voltam egy barátommal több menőnek mondott terembe, ő azt mondta csak azokba szabad itthon járni, mert ott vannak színvonalas gépek, de én csak rongyrázást meg kinézést láttam ott, nem nekem valóak.
Van ilyen terem ahova egyszerű “halandó” átlagember is lejárhat? Eddig Franciaországban éltem 10 évig, ott volt nagyon jó egyszerű terem ahova járt a 60 éves takarítónőtől kezdve mindenki. Most élek először Budapesten.
Ez engem is erdekel.
Habar en utalom a Gildat, de nem a rongyrazas meg a szobizmus miatt. Abban a teremben ez kevesbe van jelen, mint pl. az A fitnessben.
Engem is érdekelne, mondjuk engem Pest inkább.
Én tényleg szimplán csóró vagyok, közalkalmazotti fizuból elég horror ár. :D Főleg, hogy igazából nem is használnám 95%-át, nem akarnék mindenféle gépeken testépíteni, csak jó lenne néha egy egykezes súlyzós tornaterem-szerűség, futópad, ilyesmik... emiatt meg nem szeretnék full bérletet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!