Otthoni edzés terem helyett? Érhető el eredmény?
A következő ég, hónapban nem tudok terembe járni, reggeltől estig dolgozom, a terem sajnos elég hamar bezár.
Hol tudnék utána nézni otthoni teljes testes edzésnek?
Evezőgép van. Súlyzót szeretnék beszerezni.
Ezen kívül?
Nő vagyok. Formálódás a cél. Otthoni edzéssel is lehet eredményt elérni?
Ez az időszak a nyári időszak lesz, két munkahely miatt.
Komolyan azt feltételezed, hogy van jelentősége annak, hogy térben merre helyezkedsz el edzés közben?
Nem ez a baj az otthoni edzéssel, hanem az, hogy nem fogod úgy csinálni, mint ha konditerembe járnál, de ez csak a személyen múlik és nem az edzésen.
Kell egy guggolókeret (pad) + kétkezes rúd + egykezesek + hozzá tárcsa, illetve egy húzódzkodó tolódzkodó se árt.
Ennyi bőven elég igazából, ha nem akarsz versenyezni csak egy sportos, formás test a cél. Nekem is ennyi eszközöm van és tök jól megvagyok vele. Guggolás,kitörés, evezés, felhúzás, vállból nyomás, oldalemelés,előreemelés, vállvonogatás, fekvenyomás, bicepsz tricepsz, húzódzkodás,tolódzkodás, fekvőtámasz. Nálunk fullon van a terem és mindig foglalt valami amit használnék...ezért döntöttem úgy,hogy összeszedek pár dolgot. Mellette más sportot űzök és ahhoz kiegészítésnek csinálok súlyzós edzést, heti 2-3 alkalommal. Igazából elég gyorsan észrevettem magamon a változást és mások is már mondták, hogy sokat izmosodtam. Egy nőnek ennyi bőven elég, igazából fekvenyomni se fontos, elég ha fekvőzöl. Pad csak azért lenne jó mert tudnál egykezesekkel evezni rajta, de ez igazából máshogy is megoldható.( két széket összetolsz stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!