Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hölgyek, asszonyok! Egy ilyen...

Hölgyek, asszonyok! Egy ilyen testre miért mondjátok azt, hogy már túlzás?

Figyelt kérdés
[link]
2019. aug. 2. 09:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

1. a kérdésből kiderül, hogy már máshol is mondták neked azt, hogy ez túlzás. Mégis rajtunk csattan az ostor.

2. nyilván tudod te is, és le is írtuk, hogy ez ÍZLÉS kérdése. Ízlésen nem érdemes vitatkozni, mert mindenkinél más. Az, hogy besértődsz, duzzogsz, meg leszólsz, sokkal gázabb, mint akármilyen testalkat, amivel rendelkezhetsz, na EZ tényleg 0rva férfiatlan. Hisztikirálynőnek lenni nem menő.

3. Feltettél egy kérdést, viseld a válaszokat.

4. Ne törődj velünk. Mi arctalan emberek vagyunk a netről, elsősorban nem nekünk kell megfelelned, remélem, tudod.

5. Senki nem volt bántó, csak te. Érdemes elgondolkodnod, mégis mi a fenére lennénk irigyek... láthatóan itt egyedül neked vannak gondjaid.

2019. aug. 2. 18:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Soha nem kaptok meg egy ilyen testet, tudjátok jól, hogy ezért nektek is igen sokat kéne az asztalra letenni... Gondolom ettől igen messze vagytok.
2019. aug. 4. 08:04
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Gondolj, amit akarsz. Ha ez nekem nem tetszik, akkor nem gondolod, hogy pont hogy messze akarok ettől lenni? És nem akarom ezt megkapni? :D

Bődületesen szánalmas ez a hiszti, haver. Megkérdezel mindenkit, miért NEM tetszik, és mikor válaszolunk, akkor kiakadsz? Fentebb leírtam, hogy a mi véleményünket kb le kéne tojnod, az hogy ez nem megy, súlyos gondokra enged következtetni. Lehet, hogy a hasizmod rendben van, de azzal kb ki is fújt...

Hány éves vagy, 10? Hogy ilyeneket írjál, hogy lepontoztál mindenkit? Ez a nagy bosszú? Ettől jó neked? Én töröltettem a baromságod, mert már ehhez az oldalhoz képest is szánalmas volt. Ráadásul minden kommentben csak a negatívat láttad meg, a pozitívat nem.

Neked terápia kell, meg önbizalomtréning. Akit pár arctalan kommentelő ennyire felzaklat, annak gondjai vannak.

Béke, tesó (ja, de persze ne felejts el lepontozni, húúúúú)

2019. aug. 4. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!