Hány cm egy izmos női kar ami még vonzó? Mi az ami már túlzás?
Naturálban nekem minden (más szempontból nem csúnya) izmos női kar vonzó. Nő vagyok, bár ez nem tudom, számít-e.
Nem tudom, hány centi az elvi max., de az még nem túlzás szerintem, persze némi fedettségre is szükség van, bár lehet, hogy naturálban ez eleve adott...
Több mindentől függ. Ha a csaj 150 vagy 180 akkor a magason jól kinéző kar az alacsonyon csúnya lesz. Hozzá kell viszonyítani a többi testrészhez.
Egyébként ja, amég nem szúrja magát addig általában jól néz ki. Ha szúrja magát, de mégis meg tudja őrizni a nőiességét akkor is jó(pl az orosz testépítő csaj aki mindig coffban van és baba arca van, Julia Vins)
@5
Mi a baj, az első képen lévővel?
Szerintem amit a natural keret tud adni es termeszetesen jo aranyokkal ertendoen.
Aki koxos barbikra, meg eres hasu-szilikoncsocs-kispöts ket labon jaro patikakra izgul, az gyorsan nezzen magaba mennyire elkorcsult szardarab. Noknel egy bizonyos szintig meglehet erteni ha bejon egy ferfin a NAGY izomtomeg, vagy egyaltalan nem zavarja, de egy egeszseges, hetero ferfinal ez nem tobb mint beteges perverzio, pont mint a pedofilia. Attol meg hogy trendi neveket aggatnak ezekre a korcs hajlamokra, nem lesz szebb annal amik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!