Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen a menstruáció? Lécci...

Milyen a menstruáció? Lécci mondjatok el mindent, mert most jött meg és semmit se tudok róla, na jo ez tulzás, de csak az alapokat

Figyelt kérdés
ne azt mondjátok el h mi történik "belül"
2009. ápr. 22. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

hanme hogy mi kívűl?:D

hát kifolyik a vér..tegyél tampont vagy betétet,hogy ne ázz át.rá van írva a mérettől/vastagságtól függően hogy mit hány óránkét cserélj.ez a lényege kívűl:D

2009. ápr. 22. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

1.vagyok

[link]

itt egy csomó minden van..

2009. ápr. 22. 19:24
 3/7 anonim válasza:
100%

nekem 4-5 napig szokott lenni,a végén már elég gyenge a vérzésem.gondolom te még betétet használsz.én is azt használtam 17 éves koromig,aztán váltottam tamponra úgy olyan mintha semmi sem történne,nem zavar.az első napon szokot görcsölni a hasam,akkor beveszek egy algopyrint.vagy valami görcsoldót.Nő vagy szóval ez természetes hogy menstruálni fogsz minden hónapban.melled is nőni fog,meg ilynek.néha patik is kijönnek az arcodon mieleőtt meg fog jönni.

remélem segitettem valamit.

2009. ápr. 22. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nos, kb. 25-32 naponta jön meg...És 3-8 napig tart. (de ha neked 2 napos, vagy 9 napig tart, az sem a világ vége:P) És a menstruáció sötétvörös vér nyálkahártyadarabokkal. Valakinek ilyenkor enyhén görcsöl a hasa, valakinek nagyon, valakinek meg egyáltalán nem, ez egyénfüggő, de erős fájások szervi bajra is utalhatnak. Használhatsz a vérzésed erősségétől függően megfelelő méretű tampont vagy egészségügyi betétet, és ügyelj arra, hogy kb 4 óránként cseréld. Éjszakára érdemesebb erősebb nedszívóképességű tampont vagy betétet használni. Ilyenkor jobb zuhanyozni, akár naponta többször is, és a strandokon meg uszodákban csak tamponnal lehet fürdeni. Nagyjából ennyit tudok mondani a külső dolgokról:P De szerintem ezekről nyugodtan megkérdezhetted volna anyukádat is, az ő dolga lenne téged felvilágosítani:S Remélem segítettem.
2009. ápr. 22. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
THX...KÖSSZ MINDENKINEK
2009. ápr. 23. 19:10
 6/7 anonim válasza:
van egy olyan oldal, ami direkt ilyen tiniknek van : www.felnottevalas.hu egy csomó teszt, meg magyarázat hogy mi miért van:)
2009. ápr. 24. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Véres lesz a törlőkendő,WC papír.:)
2009. nov. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!