Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Natural kondizás?

Natural kondizás?

Figyelt kérdés

1 év után (ha pl csontsovány lennék) akkor mennyit erősödne a test?

174cm 78kg vagyok és 20% kb a zsírom. Naturál edzèsre gondoltam pl: fekvőtámasz, húzodzkodás, guggolás, marokerősítő cucc (amit mindig szorítgatni kell folyamatosan). Nincs pénzem konditerembe menni ezért gondoltam ezekre.

De ha valaki biotechezik vagy szedi a porokat amik izmot csinálnak azok igazi izmok? Mert úgy hallottam az olyan, hogy ha valaki pl 400lbs-re feledzi magát a biotechnek köszönhetően pl 2 év alatt aztán ha abbahagyja akkor 2 hónap múlva már lóg a bőre, és visszaesik természetes formájára. Natural edzésnél meg úgy hallottam nagyon lassan vagy nem is csökken az izom amit felépítek. Melyik a jobb ezdés?

2019. júl. 28. 13:41
1 2
 11/11 1passat9 ***** válasza:
Először ismerkedj meg egy jó pár dologgal és utána vágj bele. Inkább próbálj valami terembe vagy valami kézi súlyzókat szerezni.
2019. júl. 31. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!